skip to Main Content

Aristi Mountain Resort & Villas πολυβραβευμένο διεθνώς: Πολυτελείς διακοπές όλο το χρόνο στα Ζαγοροχώρια με spa & γκουρμέ εστιατόριο

Χτισμένο στο ψηλότερο σημείο της Αρίστης, ενός από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας, το Aristi Mountain Resort & Villas είναι ένα καταφύγιο και ιδανικό ορμητήριο για να γνωρίσει κανείς το μαγευτικό σύμπλεγμα των Ζαγοροχωρίων.

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, μέσα στη φύση μοιάζει με παράδεισο επί γης που σας προσφέρεται για απίθανες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τη βουή της πόλης και την υπεράνταση της καθημερινότητας.

Διαθέτει πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεία για τις υποδομές και τις υπηρεσίες του, κάτι που σου εγγυάται ότι σε αυτό το resort θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία διακοπών κυριολεκτικά δίπλα στη φύση.

Η φύση λάτρεψε την Αρίστη και της χαρίζει ξεχωριστά χρώματα και εικόνες κάθε εποχή. Την άνοιξη χάνεται στα πολύχρωμα λουλούδια, το χειμώνα κρατά τα έντονα πράσινα κι ενισχύεται από το λευκό του χιονιά, το καλοκαίρι στολίζεται στα ροζ και μαβιά και το φθινόπωρο ζωντανεύουν τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα καφετιά.

Αλλά μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια εποχή να το επισκεφθείτε γιατί το resort παραμένει ανοικτό όλο το χρόνο και σας περιμένει ανά πάσα στιγμή.

Θα σας μαγέψουν οι ξύλινες παραδοσιακές στέγες και οι τοίχοι με τις ντόπιες γκρίζες πέτρινες πλάκες, που παντρεύονται αρμονικά με τα γύρω βουνά. Το resort είναι χωρισμένο σε αυτόνομα κτίρια, τα οποία κρύβουν μέσα τους δωμάτια, σουίτες και βίλες που χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική τους, την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και την άνεση. Οι χώροι είναι ατμοσφαιρικοί, τα οικογενειακά δωμάτια βγαλμένα από ταινίες με σοφίτες, οι σουίτες και οι πολυτελείς βίλες παράδεισος που καλύπτει κάθε μας επιθυμία διαμονής.

Αν είστε λάτρεις του καλού φαγητού η εμπειρία σας στο Aristi Mountain Resort & Villas θα ολοκληρωθεί με γαστριμαργικές στιγμές στο εστιατόριο Salvia, όπου προσφέρονται όλα τα αγαθά της Ηπειρώτικης γης. Παραδοσιακές ντόπιες συνταγές, με εκλεκτές τοπικές πρώτες ύλες, κρασιά και αποστάγματα από τον ελληνικό αμπελώνα διεγείρουν τους ουρανίσκους και απογειώνουν διαθέσεις.

Το μοναδικό κέντρο SPA στην περιοχή, με την απίστευτη θέα, την εσωτερική, θερμαινόμενη πισίνα, το υδρομασάζ, τη σάουνα, το χαμάμ και τις υπηρεσίες μασάζ, έρχεται να ολοκληρώσει την εμπειρία σας, εξασφαλίζοντάς σας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Το resort αγκαλιάζεται από κάθε λογής λουλούδια, φυτά και δέντρα, δημιουργώντας την αίσθηση της όασης. Φασκόμηλο, Δενδρολίβανο, Μέντα, Δάφνη, Λεβάντα, Δυόσμος και Ρίγανη συνοδεύουν με τα αρώματά τους τον επισκέπτη κάθε εποχή του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

Aristi Mountain Resort & Villas
Aρίστη, Ζαγοροχώρια
T +30 26530 41330 / F +30 26530 41311 / info@aristi.eu
Website / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top