skip to Main Content

Δέσποινα Ισοπούλου: Η fashion blogger «ξυπνά» τη φαντασία μας με τις στιλιστικές της επιλογές & συμβουλές

Fashion addict, lover του κομψού και του μοντέρνου, έχει στυλ, αλλά και… «διδάσκει» στυλ μέσα από το το γεμάτο φωτογράφιες προφίλ της στο Instagram.

H Δέσποινα Ισοπούλου, εκτός από fashion stylist, writer και consultant είναι και το πρόσωπο πίσω από το blog youstrikemyfancy.com. Στη σελίδα της στο facebook έχει 2.754 likes και στο Instagram 4,344 ακόλουθους. Το fashion blog της είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως Fashion Editor και Online Editor στη Vogue Hellas μέχρι και το 2012, η Δέσποινα αποφάσισε να ξεκινήσει το “YouStrikeMyFancy” με σκοπό να δίνει στους αναγνώστες της μία γεύση από τη καθημερινότητά της ως fashion insider, όπως backstage στιγμές, μοναδικά fashion κομμάτια, καρτ-ποστάλ από εβδομάδες μόδας και γενικά ό, τι κεντρίζει το ενδιαφέρον της «και ξυπνά» την φαντασία της.

Δηλώνει μεγάλη αγάπη για τα παπούτσια και πάθος με τη καλή μουσική, άλλωστε το You strike my fancy δεν περιορίζεται μόνο στη μόδα, αλλά επεκτείνεται και σε ομορφιά, αξεσουάρ, τέχνες, ταξίδια. Αυτό το blog είναι ο καθρέφτης της, ένα κολάζ από όλα τα πράγματα που αγαπά και κάνουν τη ζωή της ξεχωριστή.

Ως freelancer παίρνει συχνά το ρόλο της fashion journalist και έχει συνεργαστεί με περιοδικά όπως Votre Beaute και InStyle.

Μετά από σχεδόν επτά χρόνια στον χώρο χαίρεται να βλέπει ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω με τους οποίους μοιράζεται την ίδια αισθητική και την ίδια αντίληψη των πραγμάτων.

Δείτε περισσότερες από τις εντυπωσίακες Instagram φωτογραφίες της:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο:  youstrikemyfancy@gmail.com

Μπορείτε να την βρείτε σε FacebookInstagramκαιPinterest.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top