skip to Main Content

Έκρηξη πολυτέλειας με το νέο 5άστερο ξενοδοχείο Legacy Gastro Suites – Αναμένεται η άφιξή του τον Αύγουστο στην Κρήτη

Νέα ξενοδοχειακή άφιξη πρόκειται να προσδώσει αίγλη και μία ανώτερη πινελιά πολυτέλειας στο όμορφο νησί της Κρήτης. Το πεντάστερο ξενοδοχείο Legacy Gastro Suites πρόκειται να εγκαινιαστεί τον Αύγουστο στο Ηράκλειο της Κρήτης από την KARATARAKIS Hotels & Restaurants, η οποία ανεβάζει το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της σε 4.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, το οποίο διατηρεί χαρακτηριστικά των τοπικών αρχοντικών της δεκαετίας του ‘50. Ο σχεδιασμός του αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική ελληνική γαστρονομία και την κρητική κληρονομιά.

Θα διαθέτει 12 σουίτες, όλες με υπέροχη πανοραμική θέα στη πόλη και το λιμάνι του Ηρακλείου, σχεδιασμένες να εγείρουν τις αισθήσεις. Μέσω της κλασικής, κομψής ατμόσφαιρας και του σχεδιασμού, το Legacy Gastro Suites φωτίζει την Ελληνική γαστρονομία, τον πολιτισμό και τη φιλοξενία, τα βασικά συστατικά δηλαδή της αυθεντικής Κρητικής παράδοσης.

Καθεμία από τις οποίες θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 επισκέπτες, ενώ οι χώροι τους είναι διακοσμημένοι με εντυπωσιακούς πολυέλαιους, όμορφες ταπετσαρίες και αυθεντική επίπλωση.

Οι σουίτες είναι επηρεασμένες από 3 κυρίαρχα χαρακτηριστικά της κρητικής κουλτούρας του παρελθόντος. Η κληρονομιά του Νίκου Καζαντζάκη, του ποιητή Βιντζέντζου Κορνάρου και του ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου (El Greco), κοσμούν τις πολυτελείς σουίτες, επαινώντας τα concept του Φωτός και της Ελευθερίας, τα δύο στοιχεία που διαμορφώνουν τις τοπικές παραδόσεις της Κρήτης.

Οι σουίτες εναρμονίζονται πλήρως με το μοναδικό concept φιλοξενίας του ξενοδοχείου που δίνει έμφαση στην ελληνική κουζίνα και τα χαρακτηριστικά της τοπικής κρητικής κουλτούρας. Ενδείκνυεται τόσο για αναψυχή όσο και για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες για ψαγμένους ταξιδιώτες.

Η γαστρονομική εμπειρία σχεδιάζεται έτσι ώστε να έχει παρουσία στις σουίτες, με χώρο με ελληνικά φαγητά, κρασί και αλκοολούχα ποτά. Αυτό το κόνσεπτ επιτρέπει στους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν γαστρονομικές εμπειρίες στο δωμάτιο με μενού α λα καρτ, από το πρωινό μέχρι γκουρμέ βραδινά γεύματα.

Αυθεντικά Ελληνικά delicatessen και βραβευμένα κρασιά ελληνικού αμπελώνα. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στον επισκέπτη προς αγορά και μεταφορά στο σπίτι, ως ενθύμιο του γαστρονομικού ταξιδιού του στην Κρήτη.

 

Το εστιατόριο του Legacy Gastro Suites θα προσφέρει αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, με πιάτα που συνδυάζουν παραδοσιακές συνταγές με την εμπνευσμένη μαγειρική.

Στο ξενοδοχείο οι παραδόσεις συναντούν τη μοντέρνα τεχνολογία. Οι δύο «κόσμοι» συνδέονται με απόλυτα φυσικό τρόπο μέσα από την «έξυπνη» τεχνολογία που υποστηρίζει δυναμικά το σύνολο των υπηρεσιών του. Οι επισκέπτες μοιράζονται τις εμπειρίες τους μέσα από αξιόπιστο και γρήγορο WiFi, οθόνες αφής και κάθε τεχνολογική πολυτέλεια του σύγχρονου κόσμου.

Η KARATARAKIS Hotels & Restaurants ενοικιάζει και διαχειρίζεται ξενοδοχεία, κατοικίες, εστιατόρια και συνεδριακές εγκαταστάσεις. Δραστηριοποιείται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από το 1976.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top