skip to Main Content

Fileas Art Hotel: Funky διακόσμηση & σύγχρονος εξοπλισμός για τις πιο απολαυστικές διακοπές στην Παλιά Πόλη των Χανίων – Είναι & pet friendly!

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε την καλοκαιρινή άδεια για να φορτώσουμε τα πράγματα, να ανέβουμε στο πλοίο και να φτάσουμε στα μαγευτικά Χανιά. Ο προορισμός δεν είναι τυχαίος. Εν μέρει είναι αυτή η φυσική ομορφιά της Κρήτης με τις υπέροχες παραλίες, τα μοναδικά αξιοθέατα, αλλά και τις αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις. Είναι όμως κι εκείνο το μοναδικό, ανεπλανάληπτο boutique ξενοδοχείο Fileas Art Hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων, που θα σε μαγέψει με την πρώτη ματιά και θα κάνει τα Χανιά τον προορισμό των ονείρων σας!

Το boutique ξενοδοχείο Fileas Art Hotel είναι η νέα πρόταση των Χανίων και μια από τις επτά επιλογές διαμονής των Aria Hotels στην Κρήτη. Κορυφαίο στοιχείο του αποτελεί η ιδιαίτερη, funky διακόσμηση σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, που εγγυάται μια άνετη διαμονή στην Παλιά Πόλη των Χανίων.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα τριώροφο κτίριο, πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει έξι ευρύχωρα δίκλινα δωμάτια. Παράλληλα, η τοποθεσία του ξενοδοχείου ενδείκνυται για την περιήγηση στους θησαυρούς της ιστορικής αυτής πόλης, καθότι απέχει μόλις λίγα λεπτά από τα πιο αξιόλογα μνημεία της. Επίσης, το Παλιό Λιμάνι προσφέρει πληθώρα επιλογών διασκέδασης και γαστρονομίας, μεταξύ άλλων και το Alcanea Café & Wine Bar, που βρίσκεται στο ισόγειο του Alcanea Boutique Hotel, επίσης των Aria Hotels.

Στα συν προσθέστε και το γεγονός ότι το ξενοδοχείο είναι pet friendly κι έτσι θα μπορείτε να έχετε μαζί σας και τον τετράποδο φίλο σας!

Τι περιμένετε; Ακόμα να οργανώσετε τις διακοπές σας;

 

Πληροφορίες: Fileas Art Hotel / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top