skip to Main Content

Kenshō Boutique Hotels & Villas: Πολυτελή δωμάτια & σουίτες της Μυκόνου με φυσική πέτρα, παλαιωμένο ξύλο & ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα

Αυτό το καλοκαίρι λέμε ναι στις ομορφιές της Μυκόνου, στην κοσμοπολίτικη αύρα του νησιού και στις ανέσεις που προσφέρει σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμονή μας. Αν λοιπόν αναζητάτε κι εσείς το ξεονοδοχείο εκείνο που θα σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που σας αξίζουν προκειμένου να απολαύσετε χαλαρές διακοπές υψηλών προδιαγραφών, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου Kenshō Boutique Hotels & Villas, στον Ορνό και την Ψαρού της Μυκόνου.

Μια μοναδική προσωποποιημένη εμπειρία διαμονής, χαλάρωσης και αναζωογόνησης σας περιμένει στο όμορφο αυτό νησί των ανέμων.

Εμπνευσμένα από το φως του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τα ξενοδοχεία Kenshō, συνδυάζουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με παροχές που μετατρέπουν τις διακοπές σας σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας.

 

 

Η αρχιτεκτονική τους μοναδική με τη φυσική πέτρα να είναι το κυρίαρχο στοιχείο σε συνδυασμό με το παλαιωμένο ξύλο. Η Αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική έχει χαρακτήρα αυθεντικότητας και παράδοσης. Ίσως αυτό να είναι και το πιο ωραίο στοιχείο στα Kenshō, το ότι συνδυάζουν με ένα μοναδικό τρόπο το σύγχρονο και τη μοντέρνα πολυτέλεια και το παλιό και το παραδοσιακό της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

 

Σε όλα τα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτελεί σήμα κατατεθέν. Η διακόσμηση είναι εκλεπτυσμένη και διαφορετική για κάθε δωμάτιο, θυμίζοντας εύκολα έναν «χώρο τέχνης», που διηγείται μία ιστορία.

 

Στους χώρους κυριαρχεί η λιτότητα, αλλά και ξεχωριστά στοιχεία που τους δίνουν χρώμα, ζωή και δυναμική. Σε όλους τους χώρους των Kenshō, θα βρείτε μοναδικά αντικείμενα, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιωμένα από το μοναδικό φως των Κυκλάδων.

 

Ορισμένες μονάδες έχουν ιδιωτική πισίνα, επιπλωμένη βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα, την πισίνα και το βουνό.

Συνδυάζοντας το μοναδικό design με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την πολυτελή άνεση του ξενοδοχείου Kenshō Boutique Hotel & Suites, η ιδιωτική βίλα Kenshō Private Οrnos ανεβάζει τον πήχη της πολυτέλειας ακόμα πιο υψηλά. Οι επισκέπτες της ιδιωτικής βίλας Kenshō μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου Kenshō Boutique Hotel and Suites, σε ένα άκρως ιδιωτικό και πολυτελές περιβάλλον. Η ιδιωτική βίλα με τα 5 δωμάτια (357 τμ) βρίσκεται σε απόσταση μόνο 5’ με αυτοκίνητο από το Kenshō, μαζί με τους εξωτερικούς χώρους περίπου 445 τμ, με infinity πισίνα και χώρο για ηλιοθεραπεία. Μαγική είναι η πανοραμική θέα που εκτείνεται από ολόκληρο τον κόλπο του Ορνού και φθάνει μέχρι και τον κόλπο της χώρα της Μυκόνου με απόλυτη ιδιωτικότητα.

 

Σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό ετοιμαστείτε να απολαύσετε πιάτα που θα απογειώσουν τις γευστικές σας εμπειριίες. Στο βραβευμένo γκουρμέ εστιατόριο του Kensho Boutique Hotel & Suites μπορείτε να γευτείτε πιάτα από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα με φρέσκα και τοπικά υλικά από όλη την Ελλάδα. Την υπογραφή στα πιάτα βάζει ο executive chef Νίκος Κωνσταντίνου και η ομάδα του.

 

 

 

Επιλέξτε το Kensho μπαρ για μία εκλεπτυσμένη lounge εμπειρία σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Απολαύστε υπέροχα κοκτέιλ και δροσιστικά ποτά ή ακόμα και υπηρεσίες χαμάμ για την απόλυτη χαλάρωσή σας.

Το κοσμοπολίτικο κέντρο της Μυκόνου με τις πολυτελείς μπουτίκ και τα κομψά εστιατόρια απέχει 3χλμ. από το Kensho Boutique Hotel and Suites. Η πολυσύχναστη και πασίγνωστη παραλία της Ψαρούς βρίσκεται 3χλμ. μακριά. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου είναι προσβάσιμο σε 4χλμ. από το ξενοδοχείο, ενώ στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

 

 

 

 

 

Τι περιμένετε; Ακόμα να κλείσετε δωμάτιο;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Holiday like catwalk star @alessandraambrosio at the Kenshō Ornos Villa http://bit.ly/2YppWIq⁠ The sweetest world of summer thrills is here – where are you?⁠ (📷: @alessandraambrosio/IG)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenshō Mykonos (@kenshomykonos) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A flair for laid-back luxury: “Eclectic” is the word (and the mood) in the Kenshō Psarou rooms! ⁠ ⁠ #kenshopsarou #mykonos #boutiquehotel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenshō Mykonos (@kenshomykonos) στις

Kensho Boutique Hotel and Suites / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top