skip to Main Content

Κουκούμαβλος: Συναρπαστική θέα στην Καλντέρα & εκρηκτικές γεύσεις «ξυπνούν» τον ουρανίσκο σαν το μοναδικό ηφαίστειο της Σαντορίνης!

Κατά πολλούς είναι το πιο όμορφο νησί στον κόσμο, πασίγνωστο σε όλο τον πλανήτη, προορισμός – όνειρο για Έλληνες και ξένους τουρίστες που σχεδιάζουν τις διακοπές τους στην Σαντορίνη ως ταξίδι και εμπειρία ζωής. Κι αυτό γιατί αυτό το νησί τα έχει όλα. Ονειρεμένες παραλίες με πεντακάθαρα νερά, πράσινο, ιστορικά αξιοθέατα, κοσμοπολίτικη κουλτούρα και απίθανες γαστρονομικές απολαύσεις. 

Ένα από τα πιο εμβληματικά και σημαντικά εστιατόρια στην Σαντορίνη, ο Κουκούμαβλος, έχει συμβάλλει με το δικό του μοναδικό τρόπο και με τις δικές του μοναδικές γεύσεις στην αναγνώριση που σήμερα χαίρεται το όμορφο νησί.

Με μία μοναδική διαδρομή 28 ετών, ο Κουκούμαβλος συνεχίζει ακάθεκτος να προσφέρει γεύσεις που απογειώνουν τον ουρανισκό μας με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Νίκου Πουλιάση, που αποτελεί εγγύηση.

Το «βασίλειο» του αυτοδημιούργητου και αυτοδίδακτου Νίκου Πουλιάση βρίσκεται στη νότια πλευρά των Φηρών της Σαντορίνης. Η συναρπαστική θέα από τη σάλα και τη βεράντα στην Καλντέρα και στο ηφαίστειο είναι το μαγικό σκηνικό για τις sui generis δημιουργίες του.

Το εστιατόριο παίζει σε μαξιμαλιστικό ύφος και συνδυάζει με τολμηρό τρόπο χαρακτηριστικά ελληνικά προϊόντα κι εδέσματα με πασίγνωστες διεθνείς γεύσεις.

Εξαιρετική και η wine list, σε ένα εστιατόριο που αποτελεί χωρίς αμφιβολία μείζονα γαστρονομικό προορισμό στη Σαντορίνη.

Επίσημο site: www.koukoumavlos.com
Eπικοινωνία: 22860 23807 • info@koukoumavlos.com
Facebook: @koukoumavlos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top