skip to Main Content

Made in Greece το brand Aiki Diounot – Η Χρυσάνθη Γκούρου & οι νέοι της σχεδιαστές δημιουργούν ρούχα για… ελεύθερα πνεύματα

Το όνομα Aiki Diounot παίζει με τις λέξεις, δηλώνοντας ότι οι νέοι σχεδιαστές μόδας δεν αστειεύονται. Έχουν ταλέντο, όραμα και ήρθαν για να μείνουν.

 

Το concept

Το Aiki Diounot φιλοξενεί limited-edition συλλογές ανερχόμενων σχεδιαστών με την υπογραφή του κάθε δημιουργού x Aiki Diounot.

 

 

 

Το ταλέντο των σχεδιαστών και η τεχνογνωσία του brand συναντιούνται για την από κοινού δημιουργία και ανάπτυξη αυθεντικών συλλογών μόδας υψηλής δεξιοτεχνίας, με έμφαση στην ποιότητα.

Σχεδιάζοντας και παράγοντας τις συλλογές αποκλειστικά στην Ελλάδα, η Aiki Diounot στηρίζει τους Έλληνες σχεδιαστές και τις τοπικές επιχειρήσεις, με στόχο να ανακαλύπτει νέους σχεδιαστές κάθε σεζόν.

 

 

 

Η Χρυσάνθη Γκούρου, ιδρύτρια του Aiki Diounot, έπειτα από σπουδές και πολυετή εμπειρία στον χώρο της μόδας στο Μιλάνο, το Λονδίνο και την Αθήνα, αποφασίζει να δημιουργήσει ένα νέο brand με το πρωτότυπο concept συνεργασίας με πρωτοεμφανιζόμενους νέους σχεδιαστές.

 

 

 

Μια νέα γυναίκα με «εναλλακτικό» όραμα. Δεν ήθελε ένα απλό brand ρούχων. Ήθελε να στηρίξει όμως, τους εγχώριους και νέους δημιουργούς.

 

 

To Aiki Diounot γεννιέται το 2021 με στόχο να αποτελέσει ένα δυναμικό brand που κάθε σεζόν θα εξελίσσεται με την ενσωμάτωση νέων σχεδιαστών στην ομάδα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top