skip to Main Content

Made in Greece η Amvrosia Gourmet: Φρέσκα αρωματικά φυτά, πατέ, γλυκά αλείμματα… Τρόφιμα μεσογειακής διατροφής από μία ελληνική εταιρεία φτάνουν σε όλο τον κόσμο

Ελάτε αφήστε τα ψέματα… Φάγατε κανά παγωτάκι παραπάνω τώρα το καλοκαίρι και κάνατε κι άλλες παρασπονδίες. Κι εμείς το ίδιο! Η αλήθεια είναι ότι όσο βαδίζουμε προς τον χειμώνα όλοι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πώς θα χάσουμε τα κιλά που μας άφησε ως ενθύμιο το φετινό καλοκαίρι και πώς θα μπούμε σιγά σιγά και πάλι σε πρόγραμμα. Μία ισορροπημένη διατροφή, που βασίζεται στις μεσογειακές αρχές είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το βάρος μας και να εξασφαλίσουμε μία καλή υγεία.

Αναζητώντας λοιπόν, προϊόντα που θα μας βοηθήσουν σε αυτόν μας τον στόχο ανακαλύψαμε και τα Amvrosia Gourmet, μία σειρά από εξειδικευμένα τρόφιμα μεσογειακής διατροφής και υψηλής θρεπτικής αξίας.

 

Φρέσκα αρωματικά φυτά, πατέ μεσογειακής διατροφής, γλυκά αλείμματα, και άλλα παρελαύνουν στη λίστα των προϊόντων της εταιρείας Amvrosia Gourmet, που δραστηριοποιείται στον χώρο αυτών των τροφίμων από το 1994 με μεγάλη επιτυχία.

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων το πελατολόγιο της εταιρείας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες & Delicatessen stores, τροφοδοσίες κρουαζιερόπλοιων, βιοτεχνίες ζυμαρικών & αρτοποιίας, παρασκευασμάτων κρέατος, επεξεργασίας και παραγωγής finger food, καθώς και σε μεγάλα δίκτυα διανομής.

Επίσης, καλύπτουν τις ανάγκες του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης μέσω μεγάλων ευρωπαϊκών δικτύων διανομής σε χώρες όπως η Γερμανία, Γαλλία, Νορβηγία, Σουηδία, Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, καθώς και αρκετών χωρών στον υπόλοιπο κόσμο όπως Αμερική και Αυστραλία. Η εξαγωγική αυτή προσπάθεια υποστηρίζεται από την συνεχή παρουσία και σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού όπως η SIAL & η ANUGA.

Η εταιρεία Amvrosia Gourmet ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας και τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες πρωτοπορεί, παράγοντας προϊόντα αυστηρά συσχετισμένα με την Μεσογειακή Διατροφή και με αποκλειστική βάση το Ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Όλα αυτά σε συνθήκες παραγωγής πλήρως συμμορφούμενες με το Διεθνές Πρότυπο ISO22000, καθώς και τα πρότυπα του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων & Τροφίμων FDA.

Στον κατάλογο των προϊόντων της Amvrosia Gourmet θα βρείτε πατέ μεσογειακής διατροφής (ιμάμ μπαϊλντί, πατέ ελιάς με σκόρδο και βασιλικό, με αμύγδαλα, με λιαστή ντομάτα και ρίγανη, σκορδαλιά με ρεβύθια, πατέ παντζαριού, μελιτζάνας, κάπαρης, καρότου, σπανακιού και πράσου), sauce μεσογειακής διατροφής (chilli sauce, bbq μεσογειακή, hummus μεσογειακή), μία σειρά από γκουρμέ αλάτια (αλάτι μαριναρισμένο με βότανα, αλάτι Μεσολογγείου και καπνιστό Κύπρου, αλάτι Μεσολογγείου και μπλε Περσίας κ.α.), γλυκά αλείμματα (φυστικοβούτυρο, μαρμ..ελιά, πατέ σταφίδας με κανέλα, καραμελωμένο κρεμμύδι), deli (καπαρόμηλο σε άλμη, ντομάτα λιαστή σε βαλσάμικο ξύδι, σκελίδες σκόρδου μαριναρισμένες με βασιλικό), αρωματικά φυτά σε λάδι (βασιλικός, δυόσμος, θυμάρι, ρίγανι, εστραγκόν, άνιθος, όλα σε λάδι), καθώς και μείγματα αλατιών σε μύλους.

Amvrosia Gourmet – Τροφίμα Μεσογειακής Διατροφής
Νικομήδους 22, Αθήνα – Τηλ. 2105133437 & 2118000850
info@amvrosiagourmet.gr

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Amvrosia Gourmet στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και στην σελίδα της στο facebook, το instagram, αλλά και το twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top