skip to Main Content

Made in Greece η «Γεωδή»: Top μαρμελάδες, σάλτσες & spreads με αμέτρητες βραβεύσεις ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

Αυτές οι μαρμελάδες είναι τόσο γευστικές, παραγόμενες από υλικά υψηλής ποιότητας που και μόνο οι βραβεύσεις τους και η διεθνής αναγνώριση που έχουν το αποδεικνύουν.

Η Γεωδή είναι η εταιρεία που ευθύνεται γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία, η οποία με προσπάθεια και κόπους έχει κατορθώσει να κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού εντός κι εκτός συνόρων. Ιδρύθηκε το 2007 και ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής μαρμελάδας. Από τότε ανανεώνει την γκάμα της συνεχώς. Όλη η παραγωγική διαδικασία επιτελείται σε μια σύγχρονη μονάδα στον Άγιο Στέφανο.

Είναι γνωστή για τις μαρμελάδες της που παράγονται από ολόφρεσκα ελληνικά φρούτα και λαχανικά. Με 85% περιεκτικότητα σε νωπό φρούτο ανά 100 γραμμάρια, εύκολα τις μπερδεύεις με γλυκό του κουταλιού. Σε 6 συναρπαστικές γεύσεις μανταρίνι, βερύκοκο, ροδάκινο, δαμάσκηνο, πορτοκάλι, φράουλα. Όλα από ελληνες πιστοποιημένους βιολογικά παραγωγούς δίνουν μια μοναδική φρουτενια γεύση.

Βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές, η Γεωδή χρησιμοποιεί αυστηρά φυσικά συστατικά και τρόπους παραγωγής, ενώ εκτός από τις μαρμελάδες παράγει και μία σειρά από σάλτσες και αλείμματα από ελληνικά φρούτα και λαχανικά.

Με σεβασμό στους καταναλωτές η Γεωδή διαθέτει φρέσκιες προτάσεις σε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, ακόμη και με stevia, καλύπτοντας τις ανάγκες εκείνων που προσέχουν τη διατροφή τους.

Βερίκοκο, φράουλα με μήλο, ροδάκινο και πορτοκάλι, είναι μερικές μόνο από τις γευστικές προτάσεις της εταιρείας,  με τις 8 εξ αυτών να έχουν βραβευθεί στα Great Taste Awards, όπου η εταιρεία διακρίνεται διαρκώς από το 2009. Οι μαρμελάδες της Γεωδή, έχουν αποσπάσει βραβεία και σε άλλους διαγωνισμούς όπως: «Τα 100 καλύτερα-2012».

Όσο για πηκτίνες, πρόσθετα ή άλλα συντηρητικά, ούτε λόγος αφού η ποιότητα και η υγιεινή είναι βασικές αρχές στη φιλοσοφία της εταιρείας.

Ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρείας, ξεχωρίζουν και οι πολύ ωραίες σάλτσες, οι οποίες επίσης απέσπασαν βραβεία σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, όπως ο “SIAL Innovation – Selection” και τα αλείμματα σοκολάτας με ελληνικά φρούτα, που συνδυάζουν την σπιτική γεύση μιας μικρής οικοτεχνίας με τους σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και τυποποίησης.

Στην σειρά από σάλτσες Fresh πρωτοστατεί το πέστο βασιλικού και εκείνο της φρέσκιας ντομάτας με ελιές, όπως και το χούμους με καρότο και ταχίνι, που σε εντυπωσιάζει πολύ προτού το γευτείς μόνο και μόνο από την ελκυστική εμφάνιση με το έντονο πορτοκαλί προς κίτρινο χρώμα και τα πλούσια αρώματα.

Εξίσου γευστικά και τα τσάτνεϊ σε διάφορες παραλλαγές με πιπεριά, βερίκοκο με τζίντζερ, σύκο και πιπεράτο δαμάσκηνο, αποτελούν ιδανικές προτάσεις για πιο ιδιαίτερα πιάτα, ακόμα και για τα γιορτινά ψητά εν όψει των Χριστουγέννων.

Η ομάδα της απαρτίζεται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό που υποστηρίζεται από ισχυρό επιστημονικό επιτελείο από τη βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό χώρο, την υγεία και διατροφολογία. Η ΓΕΩΔΗ συμμετέχει και εκπονεί ενεργά ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με το Τμήμα Τροφίμων της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στο χώρο των τροφίμων.

Η απήχηση των προϊόντων της είναι μεγάλη εντός και εκτός συνόρων με δίκτυο που απλώνεται ως και τα ράφια delicatessen σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία αλλά και βορειότερα, προς τις Σκανδιναβικές χώρες.

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top