skip to Main Content

Made in Greece η MIGATO: Το ισχυρό ελληνικό brand που έχει κατακτήσει τον κόσμο με τα ξεχωριστά παπούτσια – Δείτε τα μοναδικά κομμάτια της νέας συλλογής!

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια κάθε γυναίκας είναι ένα ξεχωριστό ζευγάρι γόβες ή μπότες. Τα παπούτσια για πολλές γυναίκες είναι «εθισμός», δεν σταματούν να αγοράζουν ποτέ νέα παπούτσια και συνήθως έχουν τις ντουλάπες τους γεμάτες με αμέτρητα ζευγάρια. Επειδή στην ίδια κατηγορία ανήκουμε κι εμείς, που λατρεύουμε τα παπούτσια και νιώθουμε ότι ποτέ δεν είναι αρκετά, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε μία εταιρεία που αγαπάμε πολύ.

Πρόκειται για τη MIGATO, γιατί τα κομμάτια που μας παρουσιάζει είναι πάντα κομψά, αγαπούν τα πόδια της γυναίκας, είναι άνετα και προσθέτουν στυλ σε κάθε μας εμφάνιση. Για όλες τις ώρες της μέρας, από το πρωί έως το βράδυ υπάρχει ένα ιδανικό ζευγάρι για εμάς και τις ξεχωριστές ανάγκες μας, από lovely, άνετα sneakers για τις απαιτητικές μέρες μέχρι ένα ζευγάρι κομψές γόβες ή ένα πέδιλο με μοναδικά λουράκια και υφές.

Η MIGATO ξέρει τι ζητά μία αληθινή γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και φροντίζει να της το προσφέρει με συνέπεια και με εντατικότητα, αφού κάθε σεζόν παρουσιάζει τις νέες της συλλογές, που περιλαμβάνουν ξεχωριστά ζευγάρια, όλα υπέροχα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ από το 1983. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, διαθέτοντας ένα οργανωμένο δίκτυο 120 καταστημάτων καθώς και εκατοντάδες πελάτες χονδρικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μία εταιρεία που γνωρίζει διαρκή ανάπτυξη και επικεντρώνεται στη διαρκή εξέλιξή της, ενώ έχει κατορθώσει να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η MIGATO δουλεύει πάνω σε σταθερές αξίες και αρχές βλέπουν όλες τις προσπάθειες να αποδίδουν καρπούς. Η μεγαλύτερη δε, επιτυχία της είναι η σταθερή προτίμηση που δείχνουν οι καταναλωτές, η οποία κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο ισχυρή με αποτέλεσμα η εταιρεία να μεγαλώνει περισσότερο και να διευρύνει την παρουσία της και στο εξωτερικό.

Η ιστορία της MIGATO ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, όταν οι δύο ιδρυτές της, ο Παναγιώτης και η σύζυγός του Μαρία Ζαχαράκη Γάτου με σκληρή δουλεία, όραμα και στρατηγική άρχισαν να υλοποιούν μαζί το επαγγελματικό τους όνειρο…

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Λαμία το 1989 και μέχρι σήμερα, τα σχέδια της MIGATO έχουν μεγαλώσει αρκετές γενιές Ελλήνων. Ο δρόμος φυσικά προς της επιτυχία δεν ήταν καθόλου απλός ούτε κι εύκολος. Ο Παναγιώτης Γάτος, είχε πολυετή εμπορική εμπειρία στην Αμερική, όμως θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να υλοποιήσει το όνειρό του στη χώρα του. Τίποτα όμως δεν θα είχε καταφέρει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της συζύγου του και την υποστήριξη της οικογένειάς του.

Σιγά σιγά το δίκτυο των καταστημάτων αυξανόταν μέχρι που έφτασε τριψήφιο αριθμό, με παρουσία τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ανοίγοντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας εντός συνόρων κι εκτός συνόρων.

Ήδη στη διεθνή της παρουσία συγκαταλέγονται καταστήματα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Κύπρο, Κουβέιτ, Λίβανο, Κόσοβο κι άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων. Η εταιρεία όμως δεν επαναπαύεται σε αυτά, καθώς εργάζεται εντατικά για νέα openings και σε άλλες χώρες.

Το όραμα των δύο ιδρυτών είναι ξεκάθαρο, να κάνουν την MIGATO μία από τις πιο εξελισσόμενες αλυσίδες καταστημάτων διεθνώς και να αποτελέσει προορισμό μόδας για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται με επιμέλεια, υπομονή κι επιμονή.

Στα ηνία της εταιρείας πλέον βρίσκεται και η δεύτερη γενιά της οικογένειας, ο Πέτρος και η Αμαλία Γάτου και συνεχίζουν το όραμα η MIGATO να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να γράψει τη δική της μοναδική ιστορία.

 

Πέτρος Γάτος, Μαρία Ηλιάκη, Αμαλία Γάτου

 

Πέτρος Γάτος, Κατερίνα Στικούδη, Αμαλία Γάτου

 

Η νέα συλλογή για το φθινόπωρο-χειμώνα ’18-’19 είναι για ακόμη μία χρονιά σαγηνευτική. Περιλαμβάνει γόβες, πότες, μποτάκια κι ότι άλλο χρειάζεστε για το γραφείο ή το ποτό σε κομμάτια me τακούνι ή χωρίς που εκπέμπουν στυλ και δυναμισμό.

Φυσικά εκτός από τα γυναικεία ζευγάρια, η MIGATO εξειδικεύεται και στο ανδρικό και το παιδικό υπόδημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα κομμάτια εδώ.

Βρείτε περισσότερα στο επίσημο site της εταιρείας και στα social media, facebook και instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top