skip to Main Content

Made in Greece η Minoan Life: Φυσικά καλλυντικά βασισμένα στο ελαιόλαδο, βότανα & μπαχαρικά από την κρητική γη

Φυσικά καλλυντικάλάδιβότανα και μπαχαρικά, όλα βασισμένα σε γνήσιες ελληνικές πρώτες ύλες. Η Ίριδα και η Μυρτώ Βεκράκη, αποφάσισαν να ιδρύσουν μία αυθεντική ελληνική εταιρεία και να της δώσουν ένα όνομα που παραπέμπει ξεκάθαρα στο νησί τους, την όμορφη Κρήτη και το όνομα είναι Minoan Life.

 

Minoan από την Κρητικ λοιπόν και Life γιατί μέσα από τα προϊόντα τους επιδιώκουν να δώσουν ζωή, ζωντάνια, ενέργεια και ευλυγισία σε όσους τα χρησιμοποιούν.  Από την περιοχή του Καρτερού Ηρακλείου, στο πανέμορφο νησί της Κρήτης λοιπόν παράγουν και προσφέρουν μία ποικιλία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων.

 

Παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές που προέρχονται από τους παππούδες αναβιώνουν μέχρι σήμερα, εξελίσσονται και προσαρμόζονται στα τελευταία τεχνολογικά δεδομένα, προσφέροντας εκλεκτά προϊόντα με υψηλή αξία.

 

Πάνω σε τέτοιες συνταγές «πατάει» και η Minoan Life για τα φυσικά καλλυντικά «Olive Beauty MediCare» που έχει αναπτύξει. Η σειρά περιλαμβάνει περισσότερες από 40 κρέμες και σαπούνια βασισμένα στο ελαιόλαδο, που καλύπτουν κάθε ανάγκη του δέρματος, βαθιά ενυδάτωση, καθαρισμό, απολέπιση.

 

Ιδανικά για περιποίηση σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα, όλα τα καλλυντικά είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε η χρήση τους να είναι απολύτως ασφαλής, ενώ με την καθημερινή χρήση, η επιδερμίδα διατηρείται απαλή και ενυδατωμένη. Η ήπια αντισηπτική δράση του σαπουνιού ελαιολάδου διασφαλίζει τη σωστή υγιεινή της επιδερμίδας.

 

Εκτός όμως από τα καλλυντικά η Minoan Life εξειδικεύεται και στην παραγωγή της δικής της σειράς βοτάνων και μπαχαρικών. Η «Minoan Herbs & Spices» αποτελείται από περισσότερες από 35 διαφορετικές γεύσεις.

 

Επιπλέον, συνεργάζεται με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θραψανού και το Μοναστήρι Αγκαράθου για την τυποποίηση και διανομή του έξτρα παρθένου Κρητικού ελαιολάδου τους, αλλά και του κρασιού του Μοναστηριού Αγκαράθου.

Τέλος, προσφέρει γνήσιο ελληνικό μέλι, που προέρχεται από ντόπιους παραγωγούς, Ελληνικές ελιές και ποικιλία Ελληνικών παραδοσιακών γλυκισμάτων. Όλα ένα κι ένα. Μην καθυστερείτε άλλο, δοκιμάστε τα!

 

 

Minoan Life / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top