skip to Main Content

Made in Greece η Miss Rosy: Η ελληνική εταιρεία με τα κομψά γυναικεία εσώρουχα – Από τη Θεσσαλονική σε Κύπρο, Ισραήλ, Γερμανία & Σερβία

Η εταιρεία Miss Rosy είναι μία από τις κυρίαρχες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του γυναικείου εσώρουχου. Με έδρα στην οδό Θερμαϊκού 40, στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 και διευθύνεται από τον κύριο Ιωάννη Χατζηαντωνίου ο οποίος είναι το πρώτο ιδρυτικό της μέλος.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία παρουσιάζει ανοδική πορεία με συνεχείς επιτυχίες και αναγνώριση στην αγορά  του ελληνικού εσωρούχου στην οποία δραστηριοποιείται. Σήμερα θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες σε παραγωγή και ποιότητα κατασκευάστριες εταιρίες στην Ελλάδα.

Με ιδιαίτερη έμφαση σε όλη την παραγωγική διαδικασία, η εταιρεία τηρεί αυστηρές προδιαγραφές σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό, τη ραφή και τις πρώτες ύλες, τις οποίες προμηθεύεται κατά μεγάλο ποσοστό από μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

Η Miss Rosy διαθέτει ένα πελατολόγιο που καλύπτει ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο, ενώ έχει κάνει δυναμικά βήματα για την δραστηριοποίησή της στο εξωτερικό και ήδη διαθέτει παρουσία σε Κύπρο, Ισραήλ, Γερμανία και Σερβία.

Η Miss Rosy είναι μία εταιρεία που επενδύει στην καινοτομία και φροντίζει να πρωτοτυπεί με νέα προϊόντα που κάνουν τη διαφορά. Σε αυτά συγκαταλέγονται και το μοναδικό σουτιέν με baby oil και αέρα για μεγαλύτερη άνεση και άριστη εφαρμογή με αποτέλεσμα την αύξηση του μεγέθους έως και 1,5 φορές, αλλά και τα «αόρατα» (seamless line) σλιπ, στρινγκ και τοπ.

Τα σχέδια της Miss Rosy δημιουργούνται με γνώμονα να προσφέρουν άνεση στις γυναίκες και φυσικά φροντίζουν να αναδεικνύουν τη θηλυκότητά τους. Σχέδια ρομαντικά έως κομψά προκλητικά επικρατούν, κάνοντας την κάθε γυναίκα να νιώθει η απόλυτη κυρίαρχη της αποπλάνησης.

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top