skip to Main Content

Made in Greece η νέα συλλογή του Tassos Mitropoulos: Elegant δημιουργίες, αυστηρά office looks & άνετα καθημερινά κομμάτια

Ο Τάσος Μητρόπουλος είναι ένας από τους αγαπημένους  fashion designers των γυναικών, αφού γνωρίζει καλά να τους προσφέρει όσα τους αρέσουν και αποζητούν. Με χρόνια πορείας στο χώρο της μόδας έχει κατακτήσει τη φήμη του ταλαντούχου, γεμάτου εφευρετικότητα και δημιουργικότητα σχεδιαστή, δημιουργώντας collection που κάνουν εντύπωση κάθε σεζόν.

Μοναδικός σχεδιασμός, εκλεπτυσμένα υφάσματα, σταθερή ποιότητα και κομψές γραμμές χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες του, που κάθε φορά αναμένουμε με αγωνία να μας παρουσιάσει. Για τον χειμώνα του 2018-2019 μας προτείνει κομψά σύνολα από δέρμα, tops από μουσελίνα, σατέν υφάσμα, με λεπτομέρειες βολάν και δαντέλας, αλλά και φορέματα κρουαζέ, maxi από σατέν και λεπτομέρειες από τούλι και pied de poule.

Κομμάτια ιδανικά για κάθε περίσταση από το πρωί έως το βράδυ. Σύνολα πιο απλά και καθημερινά, αλλά και κομμάτια πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά για βραδινές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Τα ρούχα της συλλογής καλύπτουν όλα τα γούστα και κάθε μας ανάγκη. Ιδιαίτερα είναι τα αυστηρά office looks, κάποια εκ των οποίων έχουν και μία πιο παιχνιδιάρικη χροιά.

Όσον αφορά στους χρωματισμούς κυριαρχεί το κλασικό κι αγαπημένο μαύρο που αυτομάτως κάνει τα σύνολα σικ, αλλά και το γκρι, το κόκκινο, το λευκό και οι παλ αποχρώσεις του μπλε και του ροζ για ρομαντικές εμφανίσεις.

Φέτος ο Tassos Mitropoulos ανέβηκε και στην πασαρέλα της 24ης Athens Xclusive Designers Week, παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή “Groove in the heart” SS ‘19 η οποία είναι αφιερωμένη στο glam της δεκαετίας του ’80.  Μία κολεξιόν με λάμψη από πούλιες, παγέτες, PVC λεπτομέρειες, έντονα pop prints και funky self-print υφάσματα. Παρουσιάστηκαν και κάποια casual κομμάτια με bomber jackets αλλά και office looks με κοστούμια και σακάκια. Κυρίαρχο χρώμα στις δημιουργίες της νέας κολεξιόν ήταν το θαλασσί. Το show του άνοιξε η Ελένη Χατζίδου που περπάτησε στην πασαρέλα με δημιουργίες του σχεδιαστή.

WHO IS WHO

Η καριέρα του Τάσου Μητρόπουλου στο χώρο της μόδας ξεκίνησε από μικρή ηλικία, σχεδιάζοντας γυναικεία και ανδρικά χειροποίητα πλεκτά με κεντήματα και ζωγραφική στο χέρι, έχοντας τη φιλοσοφία κάθε ρούχου να είναι μοναδικό.

Έκανε την πρώτη επίδειξη του σε ηλικία 17 ετών και σε ηλικία 23 ετών έκανε την πρώτη εταιρεία μαζικής παραγωγής σε χειροποίητα πλεκτά για γυναίκες με ιδιαίτερη αισθητική.

Σπούδασε σχέδιο στη Ρώμη στο Academia  Dell’arte και έπειτα επέκτεινε τις συλλογές του σχεδιάζοντας βραδινά και casual ρούχα συμπληρώνοντας με δερμάτινα, γούνες, ζώνες, τσάντες και παπούτσια.

Το πάθος του για καινοτομία φαίνεται απο τους πρωτοποριακούς συνδυασμούς των υλικών που χρησιμοποιεί.

Κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα ρούχα του να πωλούνται σε exclusive boutiques και καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έκτοτε το όνομα του είναι γνωστό για την ποιότητα και το πρωτοποριακό του στυλ.

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top