skip to Main Content

Made in Greece η Celfie and Co & η Φωτεινή Δούλα: Ευφάνταστα & παιχνιδιάρικα μαρτυρικά, φτιαγμένα στο χέρι για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας!

Μία από τις πιο ευτυχισμένες, οικογενειακές στιγμές της ζωής σας έφτασε. Ήρθε η στιγμή να ζήσετε το ιερό μυστήριο της βάπτισης του παιδιού σας και θέλετε όλα να είναι στην εντέλεια. Θέλετε αυτή η χαρούμενη στιγμή να μείνει αξέχαστη σε εσάς και στους ανθρώπους που θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους. Τι καλύτερο λοιπόν από το να δώσετε μία νότα παιδικότητας και παράλληλα κομψότητας, επιλέγοντας ιδιαίτερα και παιχνιδιάρικα μαρτυρικά;

Η Φωτεινή Δούλα ξέρει ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάτε κι έχει φροντίσει να σας το προσφέρει σχεδιάζοντας τα πιο όμορφα μαρτυρικά που έχετε συναντήσει. Α! Δεν σας είπαμε το καλύτερο… Η Φωτεινή δεν φτιάχνει μαρτυρικά μόνο για βάφτιση, αλλά και για γάμο! Είναι δίπλα μας σε κάθε μεγάλη και σημαντική στιγμή της ζωής μας με σχέδια που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

Τα Celfie and Co μαρτυρικά είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με πολύ φαντασία και αγάπη, όπως ακριβώς πρέπει για την περίσταση. Χαρούμενα σχέδια, έντονα χρώματα, πολύχρωμες χάντρες, φίνα υλικά, χρυσοί σταυροί δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει.

Η CELFIE AND CO (παλαιοτέρα γνωστή και ως CELFIE COCO) ιδρύθηκε το Μάιο του 2014. Επηρεαζόμενοι από τις τάσεις της μόδας και πιστεύοντας στην μοναδικότητα του κάθε παιδιού η εταιρεία θέλησε να φτιάξει για τη βάπτιση του παιδιού σας μια συλλογή με χειροποίητα μαρτυρικά τα οποια θα τα κρατήσετε για παντα ως ενθύμια αυτης της ιδιαίτερης και μοναδικής στιγμής της ζωής σας. Θέλοντας να προσφέρει πάντα το καλύτερο, χρησιμοποιεί για την κατασκευή των μαρτυρικών υποαλλεργικά μέταλλα, επιχρυσωμένα με χρυσό 24Κ, nikel free και lead free υλικά. Οι σταυροί που τοποθετούνται στα μαρτυρικά σχεδιάζονται από τους ίδιους και παράγονται ώστε να είναι σε θέση να  προτείνουν εμπνευσμένες, πρωτότυπες και μοναδικές δημιουργίες για την βάπτιση του μωρου σας.

Η CELFIE AND CO διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υλικών της, την ποικιλία των σχεδίων της και τις ιδιαίτερα προσιτες τιμές της. Βασικός της στόχος είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα, πάντα με την καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Εκτός όμως από τα μαρτυρικά εμείς θα σας πούμε να ρίξετε μία ματιά και στα Panama Hats CELFIE AND CO, που είναι σκέτα έργα τέχνης! Χειροποίητα καπέλα με ζωγραφική ανάλογα με το θέμα της βάπτισης ή του γάμου και σε οποιοδήποτε χρωματικό συνδυασμό επιθυμείτε. Όλα τους είναι εντυπωσιακά, τόσο που δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε!

Επικοινωνήστε με την Celfie and Co στο τηλέφωνο 6972027142 ή με Email: celfieandco@hotmail.com

Βρείτε τα Celfie and Co στο επίσημο site της εταιρείας, στο facebook και το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top