skip to Main Content

Made in Greece η Cleo Gatzeli: Το άκρως καλοκαιρινό brand με τα αέρινα παρεό, κιμονό, φορέματα, ψάθινες τσάντες…

Η Κλειώ Γκατζέλη είναι η σχεδιάστρια μόδας που έχουμε συνδέσει με το ελληνικό καλοκαίρι, αφού οι δημιουργίες της είναι άκρως καλοκαιρινές, ενώ όλο το χειμώνα εμπνέεται, προετοιμάζεται και δημιουργεί όσα όμορφα μας παρουσιάζει στις καλοκαιρινές της συλλογές.

Πανέμορφα παρεό, κιμονό, φορέματα, μακριές φούστες, παντελόνες με αέρινα υφάσματα και minimal ύφος έρχονται για να μας δείξουν ότι το καλοκαίρι κυριαρχεί η απλότητα που μαζί της κουβαλά και μία νότα κομψότητας και γοητείας. Έτσι θα χαρακτηρίζαμε τις  δημιουργίες του brand Cleo Gatzeli.

Πέρα από τα υπέροχα beachwear η συλλογή της περιλαμβάνει επίσης πετσέτες θαλάσσης, μοναδικές ψάθινες κι όχι μόνο τσάντες, όπως και ανεπανάληπτα αξεσουάρ που αναδεικνύουν κάθε καλοκαιρινό μας σύνολο. Αυτό το brand σε ταξιδεύει στα υπέροχα ελληνικά νησιά και σε προετοιμάζει με όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείς για να εντυπωσιάσεις στις εξόδους σου – πρωινές ή βραδινές – κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.

 

Προερχόμενη από οικογένεια που βρισκόταν ήδη στον χώρο της μόδας, η Κλειώ γνώριζε από μικρή ηλικία τι ήθελε να κάνει όταν μεγαλώσει. Σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών και ειδικεύτηκε στο σχέδιο μόδας. Αφού πειραματίστηκε για λίγο στο χώρο της ζωγραφικής, παρουσιάζοντας δύο ατομικές εκθέσεις, ακολούθησε αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει και δεν ήταν άλλο από τη δημιουργία της δικής beach fashion συλλογής.

 

 

Ως λάτρης του καλοκαιριού δεν γινόταν να αντλεί έμπνευση από πουθενά αλλού παρά από τη θάλασσα και τον ήλιο και ό,τι έχει καλοκαιρινή αύρα. Τα beachwear κομμάτια της συλλογής της είναι μοναδικά και τα μοτίβα στα σχέδιά της χαρακτηριστικά. Εξίσου μοναδικές και οι παιχνιδιάρικες, γεμάτες χρώμα ψάθινες τσάντες της, αλλά και οι πετσέτες και τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν το καλοκαιρινό μας outfit.

 

 

Η Κλειώ έχει κάνει απίθανους συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων και το αποτέλεσμα είναι πολύ ξεχωριστό και εντυπωσιακό, κατακτώντας εύκολα το γυναικείο κοινό που λατρεύει τη συλλογή της.

 

 

 

Οι δημιουργίες της έχουν αέρινη διάθεση και εκπέμπουν θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cleo Gatzeli / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top