skip to Main Content

Made in Greece η «Τσέλιγκας delicatessen»: 37 χρόνια εμπειρίας & παράδοσης στα πιο γευστικά & θρεπτικά τυροκομικά, αλλαντικά, ζυμαρικά…

Τι έχεις όρεξη να δοκιμάσεις σήμερα; Θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο ιδιαίτερο γαλακτοκομικό προϊόν, ένα γευστικότατο αλλαντικό ή μήπως ζυμαρικά φτιαγμένα με παραδοσιακή συνταγή; Για ό,τι κι αν σου κάνει όρεξη εμείς σου έχουμε την κατάλληλη πρόταση και δεν είναι άλλη από τα προϊόντα της εταιρείας Τσέλιγκας.

Από την παραγωγή, στην άμεση διάθεση και κατανάλωση, έτσι λειτουργεί η εταιρεία Τσέλιγκας με γνώμονα να προσφέρει πάντα το καλύτερο στους καταναλωτές. Βάζει μπροστά το πάθος για την ποιότητα και το μεράκι για την παροχή του καλύτερου δυνατού προϊόντος και μας παρουσιάζει μία σειρά από made in Greece προϊόντα που έχουν θέση σε όλα τα τραπέζια.

Ο Τσέλιγκας παρασκευάζει και προσφέρει προϊόντα γνήσια, εύγευστα και φρέσκα, έτοιμα για κατανάλωση και μαγείρεμα. Αν είστε από εκείνους που λατρεύουν να δοκιμάζουν νέες γεύσεις τότε σας προτείνουμε την παραδοσιακή γραβιέρα με τους σπόρους ήμερης κάνναβης (Cannabis Sativa L.), μια από τις σημαντικότερες υπερτροφές του πλανήτη. Είναι η ιδέα που τίμήθηκε με το βραβείο καινοτομίας στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018. Ένα πρωτότυπο τυροκομικό προϊόν πλούσιο σε πρωτεΐνες, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, εξαιρετική πηγή μαγνησίου και καλίου. Ο ξηροκαρπάτος χαρακτήρας του ταιριάζει απόλυτα σε χειμερινές σαλάτες και παλαιωμένα κρασιά.

Το «Τσίλιγκο κάνναβη» καπνιστό ή μη, με σπόρους ήμερης κάνναβης και ελαφρώς πικάντικη και αλμυρή γεύση έρχεται να συνδυαστεί άψογα με το «Τσίλιγκο σαλάμι κάνναβης» από καπνιστό βοδινό και χοιρινό κρέας και να κερδίσει τις καλύτερες κριτικές από τους γευσιγνώστες.

Εξίσου πρωτότυπη γευστικά, αλλά και θρεπτικά είναι και η γραβιέρα με μαύρη τρούφα. Δυνατή γεύση, έντονο άρωμα, τέλεια ισορροπία. Το “Τσίλιγκο” με κομμάτια μαύρης τρούφας αποτελεί μια πολυτελή επιλογή, η οποία ταιριάζει τέλεια με παλαιωμένα κρασιά και gourmet συνταγές.

Ερχόμενοι στα αλλαντικά εμείς ξεχωρίσαμε το χοιρομέρι με δεντρολίβανο, αλλά και την πολύ ξεχωριστή μορταδέλα Μπολόνια με φυστίκι που θα απογειώσει το τραπέζι μας γευστικά.

Τι να πούμε βέβαια για το γάλα γαϊδούρας που τόσα πολλά έχουμε ακούσει και ξέρουμε για τις ευεργετικές του ιδιότητες για τον ανθρώπινο και ακόμα καλύτερα για την σειρά των ζυμαρικώνή των προϊόντων περιποίησης που έχουν ως βάση τους αυτό το γάλα.

Last but not least όπως λένε τα χειροποίητα ζυμαρικά, από χυλοπίτες και κριθαράκι μέχρι ταλιατέλες, πλιγούρι και Μανιταροπίλαφο «Η Ευτυχία», όνομα και πράγμα αφού από την πρώτη κιόλας μπουκιά αναβλύζει ένα αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης και πληρότητας μέσα σου.

Η οικογένεια της  «Τσέλιγκας delicatessen» μετρά ήδη 37 χρόνια στο χώρο της εμπορίας τροφίμων. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε να πειραματίζεται, αναζητώντας την ιδανική υφή και γεύση και στα τυριά. Το αποτέλεσμα είναι γραβιέρες ωρίμανσης, με γάλα πρόβειο ή αγελαδινό από ζώα της Αργολίδας.

Χωρίς ενισχυτικά γεύσης, μιας και η παραγωγή περιορίζεται σε 8 μήνες του χρόνου, όταν το γάλα είναι «δυνατό», το αποτέλεσμα είναι είτε σκέτη γραβιέρα, είτε με διάφορες προσμείξεις βοτάνων ή μπαχαρικών. Με μπούκοβο, θυμάρι, κουρκουμά ή μαύρη τρούφα, όλες βρίσκουν τη δική τους θέση δίπλα σε κρασιά, αποστάγματα ή μαγειρικές παρασκευές.

Έχοντας ως έναυσμα την τάση της αγοράς προς νέες γεύσεις και τις πολυάριθμες δυνατότητες που προσφέρει η ελληνική γαστρονομία, η «Τσέλιγκας delicatessen» δημιούργησε το 2014 τη σειρά «Τσίλιγκο», με σκοπό την ανάδειξη των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων μέσα από γευστικούς συνδυασμούς που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Με σεβασμό στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής και επιλέγοντας πάντα τις καλύτερης ποιότητας πρώτες ύλες, η σειρά «Τσίλιγκο» εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα που «φτιάχνουν» τη γεύση και χαροποιούν τον ουρανίσκο.

Παύλου Φύσσα 52, Κερατσίνι, Τηλ. 2104005635
www.tseligas.com
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top