skip to Main Content

Made in Greece οι μαρμελάδες Ναλού: Αγνές, χειροποίητες, απολαυστικές με συνταγή από το 1952

Χειροποίητες μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά, χρώματα ή συνθετικά αρώματα παράγονται με το πιο φυσικό τρόπο από ολόκληρα κομμάτια φρέσκου φρούτου ή λεπτοκομμένες φλούδες εσπεριδοειδών. Οι μαρμελάδες «Ναλού» φτιάχνονται για να μας γυρίσουν κάποια χρόνια πίσω, τότε που ήμασταν παιδιά και τρέχαμε στα βάζα με τις μαρμελάδες που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας και πριν καλά καλά το καταλάβουν, αδειάζαμε τη μισή ποσότητα.

Αυτή τη νοσταλγία και αυτές τις γλυκές αναμνήσεις ξυπνούν οι χειροποίητες μαρμελάδες «Ναλού», που ξεκίνησαν από τον Αντώνιο Ρομπάκη και τη σύζυγό του το 1952, σαν μια μικρή παραγωγή προορισμένη κυρίως για οικιακή χρήση. Έτσι περιορισμένος παραμένει ο παραγωγικός ρυθμός και σήμερα κι αυτό γίνεται σκοπίμως για να μη χαθεί η υψηλή ποιότητα και η εκλεκτή γεύση.

Τίποτα δεν χαρίζεται στη δημιουργία των μαρμελάδων και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Η παραγωγή είναι ελεγμένη σε κάθε στάδιο, η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται με μεγάλη προσοχή και η εκτέλεση των συνταγών τηρείται ώστε να επιτυγχάνεται πάντα η σταθερή ποιότητα.

Η αυθεντική συνταγή, που παρασκευάζονταν αρχικά για την οικογένεια και τους φίλους, αξιοποιήθηκε μέσα στα επόμενα χρόνια με νέες γεύσεις που διατέθηκαν στο εμπόριο με στόχο το ευρύ και συγχρόνως απαιτητικό κοινό. Σήμερα αυτή η προσπάθεια έχει περάσει στα χέρια της Αντωνίας Ρομπάκη, η οποία την έχει εξελίξει, κατορθώνοντας να εμπλουτίσει το πελατολόγιο με φανατικούς λάτρεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στα χρόνια που πέρασαν, η εμπειρία άρχισε να μιλά και σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές η αξεπέραστη ποιότητα είχε πια διασφαλιστεί. Η παλιά παραδοσιακή συνταγή παρέμεινε σταθερή και ανεπηρέαστη και η παραγωγική διαδικασία χειροποίητη και αγνή. Κάθε στοιχείο συντηρητικού, χρωστικού ή τεχνητού αρωματικού αποκλείστηκε και η βάση για την παραγωγή ήταν και παραμένουν αποκλειστικά τα φρέσκα φρούτα εποχής.

Σήμερα, 65 χρόνια μετά, η μαρμελάδα ΝΑΛΟΥ παραμένει στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας, με την ίδια συνέπεια στο αρχικό όραμα και τη φιλοσοφία: την διάθεση προϊόντων άριστης ποιότητας με απόλυτο σεβασμό στο καταναλωτή.

Πορτοκάλι – Νεράντζι – Λεμόνι, Γκρέιπφρουτ, Ρόδι, Μήλο Κανέλα, Βατόμουρο, Σμέουρο, Μήλο με Κυδώνι, Κεράσι, σύκο, αλλά και οι πιο ιδιαίτερες γεύσεις της καυτερής πιπεριάς και του κρεμμυδιού είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που μας δίνει η Ναλού και εμείς ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε όλες! Εσείς;

 

 

ΝΑΛΟΥ χειροποίητες μαρμελάδες & more
τηλ. 210-6899162
Τζαβέλλα 13 – Χαλάνδρι
Nalou / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top