skip to Main Content

Made in Greece τα Bantouvani Jewelry: Μinimal σχεδιασμός σε κομψά κοσμήματα για όλη τη μέρα

Τα κοσμήματα Bantouvani Jewelry έχουν στο επίκεντρο τη γυναίκα, εκείνη που ξέρει να διεκδικεί όσα θέλει, εκείνη που επιζητεί το καλύτερο, εκείνο που της ταιριάζει απόλυτα. Mε κυρίαρχα τα minimal σχέδια, τα κοσμήματα  Bantouvani χαρίζουν την λάμψη που ζητούν οι γυναίκες σε κάθε ώρα της ημέρας.

To brand ξεκίνησε to 2016 από την ανάγκη της σχεδιάστριας, Άννας Μπαντουβάνη, να εκφραστεί μέσα από τις δικές της προσωπικές συλλογές κοσμημάτων. Ήδη από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με το χώρο μέσω της οικογενειακής επιχείρησης κοσμηματοπωλείων που λειτουργεί από το 1962. Ιδρυτές της η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος Μπαντουβάνης.

Πρωτοπόροι τότε στο χώρο του κοσμήματος άνοιξαν το πρώτο κατάστημα στο Περιστέρι. Σήμερα η κόρη της οικογένειας Μπαντουβάνη δίνει μία φρέσκια πνοή στο brand λανσάροντας τις δικές της συλλογές που έχουν τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα.

Οι ανάγκες και οι προτιμήσεις των πελατών έρχονται στο προσκήνιο και δίνουν έμπνευση στη δημιουργό που συνδυάζει όσα της ζητούν με ερεθίσματα που η ίδια αντλεί από την καθημερινότητα, τη μόδα και ό,τι είναι ικανό να της τραβήξει την προσοχή.

Υπέροχα κολιέ, μοναδικά δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια σε ασήμι 925, σε 9 και 14 καράτια και σε ορείχαλκο. Όλες οι δημιουργίες έχουν κάτι ξεχωριστό να αναδείξουν και μέσα από την απλότητά τους τοποθετούνται στην αγορά και διεκδικούν τη δική τους θέση.

Τα κοσμήματα Bantouvani απευθύνονται στη νέα σύγχρονη γυναίκα που προτιμά minimal δημιουργίες για να αναδείξει το στυλ της με τρόπο κομψό κι όχι κραυγαλέο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top