skip to Main Content

Made in Greece τα Bonvo: Mία ομάδα Ελλήνων δημιουργών από το Λονδίνο φτιάχνουν χειροποίητα κοσμήματα με διαχρονική αξία & περίτεχνα σχέδια

Είναι ένα από τα πιο φρέσκα ελληνικά brands χειροποίητων κοσμημάτων που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Δημιουργοί του είναι μία ομάδα Ελλήνων συνεργατών μα πάνω απ’ όλα φίλων που ζουν στο Λονδίνο. Το Bonvo στην διάλεκτο των Αϊτιανών σημαίνει το πολύτιμο και αυτός ο αμοιβαίος σεβασμός στα χειροποίητα αντικείμενα και στη διαχρονική και υψηλότερη ποιότητα, είναι που ένωσε αυτή την ομάδα το 2015.

Ιδρύτρια του brand είναι η νεαρή Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαρία Λεωνιδόπουλου. Με έμπνευση από δυνατές αναμνήσεις και καθημερινές παρατηρήσεις, το brand Bonvo Jewelry έχει χτιστεί βασισμένο στην ιδέα του συνδυασμού των αβίαστα καθαρών γραμμών με την πολυτέλεια.

Από το στούντιο στο Λονδίνο η ομάδα δημιούργησε την πρώτη της συλλογή HER • αφήνοντας τις ελληνικές ρίζες τους να “μεταφράζονται” σε κομψές σιλουέτες με έμφαση στην απλότητα, τη άνεση και την αλληλεπίδραση με το ανθρώπινο σώμα.

Κατασκευασμένα από ασήμι 925 και χρυσό 14 καρατίων, όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και δημιουργούνται με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό νέων και παλαιότερων τεχνικών, που υποστηρίζονται από τους καλύτερους τοπικούς τεχνίτες για να διαρκέσουν στον χρόνο.

Από τις καλύτερες δημιουργίες τους το κολιέ με το μονόγραμμα, τα χρυσά σκουλαρίκια με τον διπλό κρίκο και το υπέροχο χρυσό τσόκερ με τους ασύμμετρους κύκλους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την ηλεκτρονική διάθεση των προϊόντων μπείτε στο www.bonvojewelry.com

Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top