skip to Main Content

Made in Greece τα φανταστικά resort ρούχα Ancient Kallos: Η Λαμπρινή & η Στέλλα Σταύρου φέρνουν το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή “Hidden Garden”

H Ancient Kallos είναι ένα από τα αγαπημένα μας fashion brands και σας το έχουμε παρουσιάσει εδώ στο MadeinGreece.news. Eκτός από τη φρεσκάδα του έχει και μία βαθιά ελληνικότητα, που πηγάζει από την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

Η αρχαία ελληνική ομορφιά είναι η πηγή έμπνευσης της Ancient Kallos, αλλά και ο «νονός» της, αφού από εκεί προέρχεται και η ονομασία της. Αυθεντικά ελληνικά σύμβολα σε φυσικά υφάσματα, περίτεχνα κεντήματα και χειροποίητες φούντες είναι μερικές από τις λεπτομέρειες της Ancient Kallos, η οποία εκφράζει μία σύγχρονη εκδοχή του ελληνικού στοιχείου.

Η Ancient Kallos αυτή τη φορά μας παρουσιάζει τη καλοκαιρινή της συλλογή για το 2019. Με τον εμπνευσμένο τίτλο “Hidden Garden” το brand μας παρουσιάζει καφτάνια, φορέματα, shirt dresses, σορτς, παρεό που έφεραν ήδη ήλιο και θάλασσα από ελληνικό καλοκαίρι.

Κάθε κομμάτι δημιουργείται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και αναδεικνύει την παραδοσιακή χειροτεχνία που εφαρμόζεται. Η καλοκαιρινή συλλογή της Ancient Kallos συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης όπως τα αυθεντικά κεντήματα με τον σύγχρονο σχεδιασμό και δίνει για ακόμη μία φορά το προβάδισμα σε φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.

 

 

 

Η νέα κολεξιόν θα είναι σύντομα διαθέσιμη online και στα καταστήματα.

Πίσω από το καλαίσθητο resort wear brand της Ancient Kallos κρύβονται δύο Θεσσαλονικιές αδερφές, η Λαμπρινή και η Στέλλα Σταύρου.

Who is Who

Η Στέλλα, με σπουδές στο χώρο της μόδας, εργαζόταν τα τελευταία 20 χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση ρούχων που ιδρύθηκε από τους γονείς τους πριν από 35 χρόνια! Η Λαμπρινή με σπουδές στο Πολυτεχνείο διατηρεί 20 χρόνια γραφείο ως πολιτικός μηχανικός και αναλαμβάνει κατασκευές ιδιωτικών έργων και interior design κατοικιών & ξενοδοχείων.
Τόσο όμως η επαφή της Λαμπρινής με την οικογενειακή επιχείρηση όσο και τα πολύ συχνά ταξίδια στο εξωτερικό που κάναμε μαζί παρακολουθώντας επιδείξεις μόδας τις έφερνε και τις δύο πολύ κοντά στον μαγικό χώρο της μόδας. H συνεργασία τους άλλωστε αποδεικνύει την άμεση σχέση που έχουν ο χώρος της μόδας με την αρχιτεκτονική και το interior design.
Οι δύο δυναμικές γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το καλοκαίρι του 2015 την Ancient Kallos, το πρώτο ελληνικό, αμιγώς resort wear brand. Στόχος τους να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στον χώρο της μόδας.
Περισσότερες πληροφορίες: Ancient Kallos / Facebook page / Instagram page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top