skip to Main Content

Made in Greece τα Grecian Chick: Σικ χειροποίητες δερμάτινες τσάντες & παπούτσια – Σχεδιάστριες η Κατερίνα Ζουγανέλη & η Άννα Τάσου

Mε βασικά χαρακτηριστικά την αυθεντική απλότητα, τον μινιμαλισμό και το πάθος του ελληνικού στυλ, τα δερμάτινα αξεσουάρ Grecian Chick είναι χειροποίητα φτιαγμένα στην Ελλάδα από εξαιρετικά δέρματα.

Οι δύο σχεδιάστριες και φίλες Κατερίνα Ζουγανέλη και Άννα Τάσου, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί δημιούργησαν το 2013 το brand Grecian Chick. Με μία μακρόχρονη επαγγελματική πορεία στον τομέα της διαφήμισης και για τις δύο αποφάσισαν να αφήσουν αυτόν τον χώρο και να αφοσιωθούν σε κάτι που τις γέμιζε και τις έκανε να νιώθουν πιο δημιουργικές κι αυτό δεν ήταν άλλο από τα χειροποίητα αξεσουάρ.

Τσάντες, αλλά και παπούτσια δημιουργούνται με οδηγό τις τάσεις της μόδας, αλλά και ό,τι μπορεί να τους δώσει ερεθίσματα και να εξάψει τη φαντασία τους.

Από το 2013 το Grecian Chick δημιουργεί χειροποίητες τσάντες, αλλά και σανδάλια από μαλακά, εκλεκτά δέρματα και υφάσματα εμπνευσμένα από την απλότητα και τον μινιμαλισμό του ελληνικού στυλ και την κομψότητα
του boho chic στυλ.

Οι δημιουργίες απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, θέλει να αισθάνεται άνετα, να είναι απλή αλλά ποτέ να μην περνάει απαρατήρητη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top