skip to Main Content

Made in Greece τα Hermina: Χειροποίητα κοσμήματα – «θησαυροί»της ανθρώπινης ιστορίας & του ελληνικού πολιτισμού

κοσμήματα αυτά έχουν τη δική τους ιστορία να διηγηθούν, γιατί έχουν μία ξεχωριστή διαφορετικότητα, τέτοια που τα κάνει μοναδικά και θα λέγαμε κι εύκολα αναγνωρίσιμα. Η δημιουργός των Hermina Athens, Κωνσταντίνα Παντελούς, είναι άλλωστε ιδιαίτερος άνθρωπος. Μεταφραστής στο κύριο επάγγελμα για 16 χρόνια, ανήσυχο πνεύμα κατά τα άλλα, καταπιάστηκε με το κόσμημα από την ανάγκη της να εκφραστεί με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Δε διστάζει να τα βάζει με τις προκλήσεις της ζωής, είναι και μητέρα δύο παιδιών, με ένα γεμάτο πρόγραμμα που σε αυτό χωρά αναμφισβήτητα η μεγάλη της αγάπη για το χειροποίητο κόσμημα. Αυτή η αγάπη ήρθε μαζί με τη γέννηση της κόρης της, της Hermina, που έβγαλε από μέσα της όλη της τη δημιουργικότητα, την οποία θέλησε να εξωτερικεύσει με νέους τρόπους.

Τα κοσμήματα Hermina είναι μία επιλογή μικρών θησαυρών με ρίζες στην ανθρώπινη ιστορία και τον πολιτισμό μας. Όπως σημειώνει η ίδια η σχεδιάστρια στο επίσημο site του brand της, «δημιουργούμε σήμερα την κληρονομιά του αύριο για να περάσουμε από τις μητέρες στις κόρες, από τους πρεσβύτερους μέχρι τους νεότερους».

 

 

Τα Hermina σχεδιάζονται με έμπνευση από την αρχαιότητα και σε συνεργασία με πεπειραμένους αργυροχόους και τεχνίτες στην Αθήνα, οι οποίοι βοηθούν στην κατασκευή των αργυρών κομματιών των κοσμημάτων και στην συνέχεια διακοσμούνται με χειροποίητες φούντες και πομπόμ, ώστε να αποκτήσουν μία πιο έθνικ νότα.

Απολαύστε μερικά από τα υπέροχα Hermina σχέδια:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Athens Boutique

Σειρήνων 44, 17561 Παλαιό Φάληρο

Tel. : +30210 9828340

Customer Service: customercare@herminaathens.com

Hermina Athens / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top