skip to Main Content

Made in Greece τα mama Greek: Η Ελληνίδα μάνα & οι συνταγές της σε παρθένο ελαιόλαδο, μέλι & μαρμελάδες που φτάνουν ως την Κίνα

Η Ελληνίδα μάνα και οι αγνές συνταγές της έδωσαν την έμπνευση στον Κωνσταντίνο Δενδρινό, τον Νικόλα Κοκκώση, τον Νάσο Τσούτση και την Ιλεάνα Παπαδοπούλου για να δημιουργήσουν μία εταιρεία παραγωγής ελληνικών αγαθών που ταξιδεύουν μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου.

Η «mamaGreek» γεννήθηκε όταν οι δημιουργοί της συνειδητοποίησαν ότι ο παραγωγικός πλούτος της Ελλάδας μένει αναξιοποίητος και δεν προβάλλεται στον βαθμό που θα έπρεπε προς το εξωτερικό. Έτσι αποφάσισαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών 100% made in Greece προϊόντων, προσφέροντας αγνό ελαιόλαδο και μέλι.

Το mamaGreek ιδρύθηκε το 2014 με όραμα την προώθηση των φυσικών θησαυρών της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της mamaGreek επιλέγονται προσεκτικά από κορυφαίους παραγωγούς, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην περιέχουν περιττές επεξεργασίες ή τεχνητά συστατικά. Με τον τρόπο αυτό παρουσιάζονται στον καταναλωτή στην καθαρότερη μορφή τους.

Οι 4 φίλοι και συνεργάτες αναγνωρίζοντας την ανάγκη της εξωστρέφειας για την επιβίωση των ελληνικών εταιρειών και για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, αποφάσισαν να εντάξουν κάτω από την ομπρέλα της mamaGreek όσο το δυνατόν περισσότερα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα με κυρίαρχο το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Homer’s Liquid Gold, είναι η ναυαρχίδα των φυσικών προϊόντων της Ελλάδας. Τα εξαιρετικά παρθένα προϊόντα ελαιολάδου της mama Greek είναι φτιαγμένα από χειροποίητες, ψυχρής πίεσης ελιές Κορωνέικης ποικιλίας, που συλλέγονται για να προσφέρουν την εξαιρετική γεύση. Οι ελιές συλλέγονται από τα ελαιόδεντρα των 300 ετών που κάνουν τα προϊόντα ελαιολάδου ένα περιπετειώδες ταξίδι αισθήσεων.

Εκτός από ελιές η mama Greek διαθέτει στην αγορά μοναδικές μαρμελάδες σε διάφορες γεύσεις και μέλι. Τα προϊόντα παράγονται με συστατικά που συγκομίζονται στα νησιά του Αιγαίου πελάγους, δίνοντάς τους ένα ξεχωριστό και αδιαμφισβήτητο άρωμα και γεύση.  Οι ξεχωριστές μαρμελάδες σε γεύσεις λεμόνι-τζίντζερ, αλλά και μήλο- κανέλα, προέρχονται από το νησί της Ύδρας, ενώ το θυμαρίσιο μέλι παράγεται στο νησί της Κρήτης.

Τα προϊόντα της “mama Greek” ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, ενώ έχουν καταφέρει να κατακτήσουν μέχρι και την απαιτητική αγορά της Κίνας.

 

 

 

 

Mama Greek 
Νίκης 44, Μαρούσι,
Τηλ. +30 210 68 00 051
E-mail: info@mamagreek.gr
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top