skip to Main Content

Made in Greece τα Poua Stories: Vintage τσαντάκια, θήκες, σακίδια, πορτοφολάκια γίνονται έργα τέχνης με ψηφιακή εκτύπωση

Είναι ίσως το πιο fun fashion brand που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Είναι φρέσκο, έξυπνο και μας ταξιδεύει σε άλλες πιο vintage εποχές. Είναι το Poua Stories και διακρίνεται για το πολύ και ζωηρό χρώμα, το παιχνιδιάρικο ύφος και ψαγμένα σχέδια. Το σίγουρο είναι πως ρίχνοντας μια ματιά στα αξεσουάρ του Poua Stories δεν θα ξέρεις πιο να πρωτοδιαλέξεις!

Η δημιουργός του brand έχει σπουδάσει γραφιστική κι εκεί ήταν που ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το ψηφιακό κολάζ, μία τεχνική που ένιωθε να της ταιριάζει απόλυτα. Η έμπνευση για τα αξεσουάρ που φτιάχνει προέρχεται από παλιές φωτογραφίες μιας άλλης εποχής και από το στυλ που είχαν καθιερώσει οι γυναίκες του τότε. Αυτό που κάνει λοιπόν σήμερα είναι να παντρεύει το κλασικό της εποχής εκείνης με το σύγχρονο του σήμερα και να δημιουργεί κομμάτια που μοιάζουν συλλεκτικά.

Ιδιαίτερα υφάσματα, όπως το βελούδο, επιλέγονται για να γίνει ψηφιακή εκτύπωση επιλεγμένων σχεδίων πάνω τους, ενώ η υπόλοιπη διαδικασία που έχει να κάνει με τις ραφές γίνονται στο χέρι. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται χαριτωμένα τσαντάκια για γυναίκες και νέες κοπέλες που θέλουν να αναβιώσουν το στυλ των γυναικών από το παρελθόν.

Εκτός από τσαντάκια το brand Poua Stories διαθέτει και θήκες, σακίδια, πορτοφολάκια, όλα με vintage αισθητική & ύφος.

Δείτε περισσότερα κομμάτια από τη συλλογή και θαυμάστε την…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top