Όπως σημειώνει η ίδια η εταιρεία στο site της, το casual chic στιλ της attrattivo απευθύνεται σε γυναίκες που, στις αποσκευές της ζωής τους, δίνουν ίδιο χώρο στα ρούχα, τα βιβλία και τη μουσική τους. Οι επιλογές τους δεν είναι ποτέ τυχαίες. Τα ρούχα που αγαπούν γίνονται συνειδητές υπογραμμίσεις, που περιγράφουν, χωρίς λόγια, το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Το κορίτσι της attrattivo αγαπά τη σύγχρονη πλευρά της μόδας και δεν φοβάται να αναδείξει τη θηλυκή, ρομαντική της πλευρά, πάντα με μία δόση δυναμισμού. Είναι το κορίτσι που θα σηκώσει τη μακριά, φλοράλ φούστα της για να παίξει ποδόσφαιρο, η γυναίκα που θα μοιάζει ακόμη πιο όμορφη με ένα μιλιτέρ σύνολο και φλατ παπούτσια.

Τα trends είναι η αδυναμία της. Τα παρακολουθεί, τα γνωρίζει και συνήθως τα προλαβαίνει, πάντα επιβάλλοντάς τα μέσα από το προσωπικό της στίγμα DNA.

Σήμερα, στόχος της attrattivo είναι να διευρύνει με σταθερότητα το όλο και μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεών της, παραμένοντας πάντα πιστή στο χαρακτήρα της και το πρότυπο της γυναίκας που εκφράζει.