skip to Main Content

Made in Greece τα ρούχα της Zoya: Θηλυκότητα, κομψότητα, αυθορμητισμός & άψογη εφαρμογή

Το Zoya είναι τo ελληνικό fashion brand που αντικατοπτρίζει το σύγχρονο στυλ με μια ευρωπαϊκή διάθεση και μια διεθνή νότα. Η χαλαρότητα και το παιχνίδι  που κρύβουν οι νεότερες ηλικίες είναι βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του brand. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ιδέα μόδας, σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από τη νεότερη γενιά στο πλαίσιο του Ομίλου GHM.

 

Οι άνθρωποι, πίσω από την εταιρεία, ξεκίνησαν τη διαδρομή τους  στο χώρο της μόδας πριν από αρκετά χρόνια, αντλώντας την εμπειρία από κάθε στάδιο παραγωγής: κοπή, σχεδίαση, προσαρμογή, πωλήσεις… Ταξίδευαν πολύ, συγκέντρωναν μοναδικές εμπειρίες μόδας, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που της προδίδουν οι διαφορετικές χώρες και με βάση όλα αυτά … δημιούργησαν το δικό τους brand, αρχικά με το εμπορικό σήμα VENER, πριν από 25 χρόνια.

 

 

Τα ρούχα της Zoya έχουν την τέλεια εφαρμογή και αναδεικνύουν το γυναικείο σωματότυπο με τον καλύτερο τρόπο. Απευθύνονται στην σύγχρονη, γεμάτη απαιτήσεις και δυναμική γυναίκα του σήμερα, εκείνη που ξέρει τι θέλει από τη ζωή και τολμάει να το διεκδικήσει με κάθε τρόπο.

 

 

Οι πιο πρόσφατες προσπάθειες του brand επικεντρώνονται στη διεθνή αναγνώρισή του κι έχουν στόχο να προσελκύσουν τις νέες, εκφραστικές γυναίκες του κόσμου με δημιουργίες που εκπέμπουν φρεσκάδα και αυθορμητισμό και παράλληλα συνδυάζουν τη θηλυκότητα και την κομψότητα, που είναι στοιχεία που βρίσκονται στο DNA του brand.

 

 

Παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον χώρο της ελληνικής μόδας και τις τάσεις διεθνώς η Zoya παρουσιάζει τις δικές ξεχωριστές προτάσεις που εκφράζουν κάθε γυναίκα.

 

 

Φορέματα σε αέρινες γραμμές και υφάσματα, σέξυ τοπάκια, υπέροχα κιμονό, αστραφτερά μίνι φορέματα και παντελόνες σε μονοχρωμίες του λευκού ή και πιο ζωηρές, καλοκαιρινές αποχρώσεις είναι πρωταγωνιστές στην καλοκαιρινή συλλογή της Zoya.

 

 

Όλες οι δημιουργίες είναι πραγματικά μοναδικές, ευκολοσυνδύαστες και μπορούν να απογειώσουν κάθε outfit μας από το πρωί έως και το βράδυ στην έξοδό μας στο νησί ή στα hot, καλοκαιρινά πάρτυ της πόλης.

 

 

 

Zoya /Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top