skip to Main Content

Made in Greece τα The Soap: Μία παρέα φαρμακοποιών από τα Γρεβενά φτιάχνουν αγνά σαπούνια για βαθύ καθαρισμό & ενυδάτωση

Η αγάπη για τα φυσικά καλλυντικά από αγνά υλικά ήταν αυτή που έκανε μία ομάδα φαρμακοποιών από τα Γρεβενά να αναζητήσει, να ψάξει και τελικώς να ασχοληθεί με τη δημιουργία χειροποίητων, φυσικών σαπουνιών.

Τα σαπούνια The Soap, αλλά και άλλα δερμοκαλλυντικά, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, φτιάχνονται με τα πιο αγνά υλικά και με πολύ μεράκι σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο εργαστήριο στο χώρο του φαρμακείου τους. Aπό την πρώτη στιγμή στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ένα χειροποίητο σαπούνι με υψηλή ποιότητα που θα αγκαλιάζει και θα περιποιείται σε βάθος το δέρμα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του.

Βασισμένοι πάνω σε διαχρονικές συνταγές που εκτελούνται με απόλυτη σχολαστικότητα έχουν δημιουργήσει μία σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων για κάθε τύπο δέρματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση.

Τα στερεά σαπούνια προσφέρονται για καθαρισμό του προσώπου, των χεριών και του σώματoς. Προσφέρουν μέγιστη τόνωση, ενυδάτωση και βαθιά περιποίηση, διατηρώντας τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Το υγρό σαπούνι χεριών και σώματος απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, χωρίς πρόσθετα χημικά και συντηρητικά. Παρασκευάζεται από αγνά φυτικά έλαια και μετά από δοκιμασίες 2 ετών.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας τότε διαλέξτε την mousse, το butter και το after shave για την προστασία και ενυδάτωσή της. Και για μικρές «εκρήξεις» ενυδάτωσης προτιμήστε τα μοναδικά Bath bombs.

 

 

Τα The Soap όμως δεν είναι απλά σαπούνια, καθώς μπορούν να αποτελέσουν μικρά έργα τέχνης. Βγαίνουν και σε παιχνιδιάρικα παιδικά σχήματα, χρώματα και αρώματα κατά παραγγελία. Με πολλή φαντασία θα βρείτε μία μεγάλη επιλογή σχεδίων που θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους.

 

 

 

 

 

 

The Soap / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top