skip to Main Content

Made in Greece τα υποδήματα Mourtzi: Με ιστορία ενός αιώνα – Κομψά, μοντέρνα & διαχρονικά γυναικεία παπούτσια

Τρεις γενιές τεχνογνωσία γεννούν γυναικεία υποδήματα υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Για την εταιρεία Mourtzi το υπόδημα είναι υπόθεση οικογενειακή.

Η ιστορία της άρχισε να διαγράφεται το 1920 από τον Βασίλη Μούρτζη, στην Αθήνα. Τα παιδιά του ανέλαβαν αμέσως μετά και πλέον από το 2000 τα ηνία έχει αναλάβει ο (τρίτης γενιάς) Νικόλαος Μούρτζης, ο οποίος συστήνει επίσημα την εταιρεία Mourtzi με τη μορφή που έχει σήμερα.

 

Με ιδιαίτερο πάθος και γνώσεις που έλαβε από την οικογένεια φεύγει για σπουδές στην Ιταλία, προκειμένου να διευρύνει τις γνώσεις του, μαθητεύοντας κοντά στους καλύτερους τεχνίτες υποδηματοποιίας παγκοσμίως. Το 2008 ήταν χρονιά σταθμός για την εξέλιξη της εταιρείας, καθώς έγινε μετεγκατάσταση του εργοστασίου σε μεγαλύτερο χώρο, με σύγχρονα μηχανήματα εξελιγμένης τεχνολογίας. Με τη ζήτηση να είναι ολοένα και αυξανόμενη, όπως και οι ανάγκες της παραγωγής η εταιρεία μετακόμισε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή του Ταύρου Αττικής.

 

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας συνεχίζεται και στα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι μέχρι το 2016 είχε καταφέρει να δημιουργήσει 100 σημεία τοποθέτησης του brand ανά την Ελλάδα, καθώς και σε 6 χώρες στο εξωτερικό. Την ίδια χρονιά η εταιρεία παρουσίασε και το πρώτο Mourtzi flagship store στην Ερμού, στο οποίο μπορούσε πλέον να εκθέτει την πλήρη γκάμα των προϊόντων της. Ταυτόχρονα έβγαλε online και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.mourtzi.com.

Η εμπειρία που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια είναι αποτυπωμένη πάνω σε κάθε κομμάτι που δημιουργείται ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και το μεράκι. Τα σχέδια είναι μοναδικά και δημιουργούνται με σκοπό να καλύψουν κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας και κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική. Αυτό το στοιχείο άλλωστε ήταν και το διαβατήριο της Mourtzi για την αναγνώριση και την καταξίωσή της σε μία από τις καλύτερες αμιγώς ελληνικές εταιρείες υποδημάτων.

Υψηλής ποιότητας υλικά και μοντέρνος σχεδιασμός σε συνάρτηση με την καλύτερη τιμή για το επίπεδο της ποιότητας είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας. Μοντέρνες γραμμές με άκρως θηλυκά σχέδια ομορφαίνουν τα γυναικεία βήματα και χαρίζουν στυλ με επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ξεχωρίστε με δερμάτινες γυναικείες μπαλαρίνες σε μοναδικά σχέδια και χρώματα, που προσφέρουν άνεση όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο ιδιαίτερο τότε οι δερμάτινες γυναικείες γόβες είναι για εσάς. Θα βρείτε μία πλούσια συλλογή από κομψές και διαχρονικές γυναικείες γόβες σε μοναδικά σχέδια και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Ειδικά για την άνοιξη υπάρχουν πολλές επιλογές σε πιο έντονους και φωτεινούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Πιο safe επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας είναι τα γυναικεία sneakers, που σας τα προτείνουμε για το απόλυτο streetstyle. Η Mourtzi διαθέτει δετά γυναικεία sneakers, slip-on και στιλάτα αθλητικά παπούτσια σε υπέροχα χρώματα και σχέδια για ένα τέλειο casual look.

Για το φετινό καλοκαίρι η Mourtzi μας προτείνει πέδιλα με ψηλό ή χαμηλότερο και πιο χοντρό τακούνι για πιο άνετες εμφανίσεις. Το δέρμα σε κλασική μαύρη ή και πιο έντονες, παιχνιδιάρικες αποχρώσεις κυριαρχεί σαν υλικό. Από τα αγαπημένα μας κομμάτια τα σανδάλια σε metallic αποχρώσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Εκτός όμως από τα παπούτσια στα καταστήματα Mourtzi θα ανακαλύψετε και δερμάτινες γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια και αξεσουάρ από τα αγαπημένα σας brands!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η fashion journalist @chloeambremaurin δεν αποχωρίζεται τα πέδιλα της εταιρείας What For 📷 Ανακαλύψτε τη συλλογή εδώ ➡️ https://bit.ly/2Uk9n1N 📞 210-4830526 #mysandals #instyle #fashionism #whatfor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mourtzi (@mourtzi_shoes) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You are never fully dressed without a pair of #Mourtzi pumps 👠👠 Κάνε δικές σου τις γόβες εδώ ➡️ https://bit.ly/2ufEltc 📞 210-4830526

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mourtzi (@mourtzi_shoes) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bronze Sensation! Τολμήστε να βάλετε τις μπρονζέ αποχρώσεις στο καθημερινό σας look για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα ⚡️ #Mourtzi Περισσότερα εδώ ➡️ https://bit.ly/2TGGT2y 📞 210-4830526

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mourtzi (@mourtzi_shoes) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It is your time to sparkle 💍 Do it in #Mourtzi! #mystyle #bridal #silvershoes #greekdesigners Δείτε περισσότερα εδώ ➡️ https://bit.ly/2XvPbIX 📞 210-4830526

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mourtzi (@mourtzi_shoes) στις

Mourtzi
Official Online Store – Women Shoes Collections
Ερμού 18, 10563, Αθήνα
2104830526
sales@mourtzi.com
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top