skip to Main Content

Made in Greece το «Άδολο»: Το premium ελληνικό ούζο βγαλμένο από «την καρδιά της καρδιάς» του αποστάγματος του ούζου Πλωμαρίου

Ο κάθε λάτρης του καλού ποτού όχι απλά θα εκτιμήσει το συγκεκριμένο ούζο, θα το λατρέψει! Γιατί φτιάχνεται από «την καρδιά της καρδιάς» του αποστάγματος κι αυτό δεν συνηθίζεις να το βρίσκεις στην αγορα. Το αδόλωτο, όπως το ονομάζουν οι αποσταγματοποιοί, τον πυρήνα της τελικής απόσταξης του ούζου, συνηθίζουν να το κρατούν για τον ευατό τους και τους καλούς τους φίλους.

Ο Ισίδωρος Αρβανίτης όμως, μοιράζεται «την καρδιά» του δικού του αποστάγματος με όλους τους εκλεκτούς φίλους του ούζου γενικότερα εκεί έξω. Μάλιστα το έχει ονομάσει «Άδολο» και συνεπαίρνει τους λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης.

Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της “καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την “καρδιά της καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Από αυτή την απόσταξη κρατιέται ξανά μόνο η καρδιά, ο πυρήνας της τελικής απόσταξης του ούζου Πλωμαρίου. Ένα ξεχωριστό, ανώτερης ποιότητας προϊόν, όπου κάθε φιάλη εμπεριέχει τη γεύση αυτούσια.

Μιλώντας για γεύση, το «Άδολο» έχει μία μοναδική ντελικάτη γεύση, απίστευτα αρώματα γλυκάνισου, φινόκιου, κανέλας και χαμομηλιού, αλλά και λίγες λεμονάτες νότες, είναι τόσο καλό που πίνετε και ζεστό σε θερμοκρασία δωματίου, εκεί είναι που αναδύονται όλες οι μυρωδιές του. Η υφή του είναι ευχάριστη, μακράς διάρκειας και με ελαφρά γλυκό τελείωμα που εκφράζει τον αυθεντικό χαρακτήρα του αποστάγματος.

Το Άδολο ήρθε πραγματικά να μας μαγέψει.

Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top