skip to Main Content

Made in Greece το fashion brand κοσμημάτων & ρολογιών Oxétte: Μοναδικά σχέδια από Έλληνες σχεδιαστές έχουν κερδίσει τις γυναίκες σε 25 χώρες

Όλες εμείς οι γυναίκες έχουμε ανάγκη να νιώθουμε όμορφες και ξεχωριστές, να εκπέμπουμε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και μία προσεγμένη εμφάνιση παίζει πάντα ρόλο στην ψυχολογία μας και στη διάθεσή μας. Κοσμήματα ιδιαίτερα μπορούν να προσδώσουν λάμψη και να αλλάξουν κάθε μας εμφάνιση. Γι’ αυτό κι εμείς αναζητήσαμε να βρούμε εκείνα που έχουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό και που ο σχεδιασμός τους είναι τόσο ξεχωριστός που αποτελεί και την υπογραφή τους.

Η Oxétte είναι το ελληνικό fashion brand που έχει θέσει αυτά τα standard κι έχει κατορθώσει να ανέβει στις υψηλότερες θέσεις των αγαπημένων εταιρειών με κοσμήματα και ρολόγια των γυναικών.

Τα κοσμήματα της Oxétte χαρακτηρίζονται για την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής και φυσικά τον μοναδικό σχεδιασμό. Κάθε σχέδιο κοσμήματος ή ρολογιού γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και σχεδιάζεται αποκλειστικά από Έλληνες σχεδιαστές.

Η Oxétte είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, της οποίας ο ιδιοκτήτης, ο κ. Παναγιώτης Καρβουνίδης, δεν θέλησε ποτέ να μεταφέρει την έδρα της εκτός Ελλάδας

Η Oxétte ιδρύθηκε το 1998 και πολύ γρήγορα έγινε μια από τις πλέον δημοφιλείς μάρκες στην διεθνή αγορά κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ. Απευθύνεται σ’ εκείνους που αγαπούν την διαφορετικότητα της μόδας και την χρησιμοποιούν για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Με το εύρος της συλλογής της καλύπτει καθημερινές & ιδιαίτερες εμφανίσεις με χαρακτηριστικό πάντα τρόπο.

Οι δημιουργίες της Oxétte είναι εμπνευσμένες από τον κόσμο των διεθνών τάσεων της τέχνης & της μόδας, αποτελώντας μία ξεχωριστή προσέγγιση που συνδυάζει το διαφοροποιημένο στυλ με την εντυπωσιακή λάμψη & την διαχρονική κομψότητα με τη χρηστικότητα.

Η δημιουργική ομάδα της Oxétte χρησιμοποιεί ασήμι 925, χρυσό και φυσικές ορυκτές πέτρες συνδυάζοντάς τα με σύγχρονα υλικά, παρουσιάζοντας δυο κύριες collections κάθε χρόνο: Άνοιξη- Καλοκαίρι & Φθινόπωρο-Χειμώνας. Επιπλέον, δυο συμπληρωματικές collections δημιουργούνται για την περίοδο των Χριστουγέννων και του καλοκαιριού, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις βασικές συλλογές.

Η Oxétte σήμερα έχει επεκταθεί με μεγάλη επιτυχία στον παγκόσμιο χάρτη, κερδίζοντας την παρουσία της σε περισσότερες από 25 χώρες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της εταιρείας, στο facebook, αλλά και στο instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top