skip to Main Content

Made in Greece το Holy Ginger: Ο ισχυρός τονωτικός χυμός του χειμώνα με μέλι, πιπερόριζα & λεμόνι θωρακίζει τον οργανισμό μας

Tώρα το χειμώνα που το θερμόμετρο αγγίξει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας και να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας, αποφεύγοντας τα κρυολογήματα και τις ιώσεις της εποχής. Χρειαζόμαστε επομένως φυσικά δυναμωτικά που θα μας γεμίσουν με βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες χωρίς να χάνουμε όμως σε γεύση. Το “Holy Ginger” είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Ένα πλούσιο, τονωτικό μείγμα από μέλι ανθέων, φρεσκοστυμμένο χυμό πιπερόριζας και φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού με γλυκιά, ελαφρώς όξινη και ταυτόχρονα πικάντικη γεύση. Παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής εκχύλισης (cold press) η οποία διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά, τη γεύση και τον οργανοληπτικό τους χαρακτήρα.

Χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και ζάχαρη, καθώς το μέλι και το λεμόνι λειτουργούν ως φυσικά συντηρητικά, διατηρείται για 2 μήνες στο ψυγείο και μπορεί να καταναλωθεί είτε ως αναψυκτικό ή ζεστό ρόφημα είτε για την παρασκευή κοκτέιλ ή ακόμα και στην μαγειρική.

Ο συνδυασμός της πιπερόριζας με το λεμόνι και το μέλι είναι πολύ αναζωογονητικός & ευεργετικός για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, προστατεύει την υγείας μας καθώς τονώνει και θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Το “ΗolyGinger” διατίθεται σε επιλεγμένους χώρους delicatessen, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, σε γυμναστήρια και σε στούντιο γιόγκα, μπαρ – καφέ και εστιατόρια και σε συσκευασίες των 50, 210, 500, 1000 ml.

 

 

Ηρώς Κωνσταντοπούλου 31 Τηλ. 2114006303 —  info@holyginger.gr
Website / Facebook  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top