skip to Main Content

Made in Greece το Luggageo: Αυτό είναι το ελληνικό δίκτυο φύλαξης αποσκευών – Με λίγα κλικς διακοπές χωρίς βάρη

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 85
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 85

Σκεφτείτε ότι ταξιδεύετε από την περιφέρεια προς κάποιο νησί ή το εξωτερικό και κάνετε μία στάση στην Αθήνα, ή ότι είστε τουρίστες σε μία ξένη χώρα που θέλουν να δουν για κάποιες ώρες την κεντρική πόλη προτού πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Σκεφτείτε πάλι ότι το αεροπλάνο σας ή το πλοίο φεύγει με καθυστέρηση. Σε όλες αυτές και σε ακόμη περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστεί να αφήσετε κάπου τις βαλίτσες σας και το θέμα αυτό της φύλαξης των αποσκευών έρχεται να λύσει το Luggageo, το πρώτο ψηφιακό δίκτυο φύλαξης αποσκευών στην Ελλάδα.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία πλατφόρμα, η οποία βοηθά τους επισκέπτες να εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα επιλεγμένους συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες φύλαξης αποσκευών και αντικειμένων. Η πλατφόρμα λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας www.luggageo.com, στην οποία μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους καταστήματα και επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο δίκτυο του Luggageo και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις συνεργασίας. Έτσι αναλαμβάνουν να γίνουν «οικοδεσπότες», αποθηκεύοντας  τις αποσκευές στο χώρο τους, κερδίζοντας εξτρά εισόδημα. Παράλληλα διαφημίζονται αποκτούν νέους πελάτες.

Με ανάλογο τρόπο, οι επισκέπτες – χρήστες της υπηρεσίας κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα, επιλέγουν τον οικοδεσπότη που επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες τους και μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να κάνουν την κράτησή τους.  Στη συνέχεια παραδίδουν τις αποσκευές τους και είναι ελεύθεροι να απολαύσουν χωρίς το βάρος των αποσκευών το υπόλοιπο του ταξιδιού τους.

Για τη φύλαξη των αποσκευών τους οι επισκέπτες πληρώνουν ένα συγκεκριμένο αντίτιμο ανά ημέρα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αφού η αξία είναι περίπου στη μισή τιμή συγκριτικά με τις συμβατικές υπηρεσίες φύλαξης.

Ο τρόπος λειτουργίας λοιπόν είναι εξαιρετικά απλός και η λύση που προτείνει το Luggageo ιδιαιτέρως χρήσιμη για την τουριστική αγορά.

Luggageo / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top