skip to Main Content

Made in Greece το Classter: Καβαλιώτες ανέπτυξαν λογισμικό για τη διαχείριση 200 εκπαιδευτηρίων & 300.000 μαθητών σε Ευρώπη, Καναδά, ΗΠΑ, Κίνα – Το μοναδικό στον κόσμο!

Το Classter είναι η λύση στην εύκολη και διαχείριση των διοικητικών και εκπαιδευτικών διαδικασιών, που ήρθε ως μία ολοκληρωμένη πρόταση απέναντι στα εκπαιδευτήρια της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Το λογισμικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε εκπαιδευτήριο, από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση έως την τριτοβάθμια και να καλύψει όλες τις ανάγκες διαχείρισης ενός φροντιστηρίου, κέντρου ξένων γλωσσών, κέντρου κατάρτισης ακόμη και μιας σχολής χορού.

Βγήκε στην αγορά το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα έχει κατορθώσει να προσφέρει λύσεις σε αρκετά εκπαιδευτικά κέντρα εντός κι εκτός της χώρας μας, αφού δίνει σε κάθε εκπαιδευτήριο τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τις εγγραφές, τις ακαδημαϊκές λειτουργίες, τα οικονομικά, τη διαχείριση των μεταφορών, τη διαχείριση της βιβλιοθήκης κ.ά., παρέχοντας παράλληλα πρόσβαση σε στατιστικά δεδομένα.

Επιπλέον, το περιβάλλον επικοινωνίας που παρέχει, είναι ελεγχόμενης πρόσβασης για εκπαιδευτικούς, σπουδαστές και γονείς. Είναι εύκολο στην χρήση και η πρόσβαση γίνεται είτε μέσω διαδικτύου ή μέσω κινητού τηλεφώνου.

Το Classter είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την ελληνική Vertitech, εταιρία ανάπτυξης λογισμικού που εδρεύει στην Καβάλα και υποστηρίζεται οικονομικά από την Odyssey Venture Partners και το Jeremie Fund.

Το Claster ακολουθεί χρονιά με χρονιά μία ανοδική πορεία, ενώ το 2018 έκλεισε γι’ αυτό με ρεκόρ νέων εγκαταστάσεων σε σχολεία και πανεπιστήμια σε Μάλτα, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Κίνα και ΗΠΑ και συνακόλουθο διπλασιασμό των πωλήσεων.

Το κορυφαίο αυτό ελληνικό λογισμικό σύστημα χρησιμοποιείται πλέον διεθνώς σε περισσότερα από 200 εκπαιδευτικά ιδρύματα με πάνω από 300.000 μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Αναμφίβολα, ορόσημο της χρονιάς που πέρασε ήταν η έναρξη της εγκατάστασης του Classter στο Κολέγιο Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας της Μάλτας MCA με 10.000 φοιτητές και 500 καθηγητές. Το έργο αυτό, το οποίο διεκδικήθηκε με την υποστήριξη της ομάδας της Microsoft Education, έχει αξία 900.000 ευρώ και θα υποστηρίζει τις διαδικασίες μάθησης, εγγραφών, γραμματειακής υποστήριξης και οικονομικής διαχείρισης για 10 πανεπιστημιακές σχολές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Classter είναι μοναδικό παγκοσμίως, παρέχοντας στο Cloud μια ολοκληρωμένη διαχείριση της μάθησης και του εκπαιδευτηρίου (end–to–endSchool & Learning Management) με χρήση τεχνολογιών Adaptive Learning.

Ο Νίκος Νίκου, CEO και ιδρυτής του Classter, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του 2018, ανέφερε: «Η εταιρεία επενδύει συστηματικά σε νέες cloud και mobile λύσεις ενώ εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης (AI) για την υποστήριξη του adaptive learning. Πιστεύουμε ότι το Classter θα είναι σύντομα μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες cloud λύσεις παγκοσμίως, προσφέροντας κορυφαίο λογισμικό για τη διαχείριση κάθε είδους εκπαιδευτηρίου. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και το προσωπικό μας για αυτή την επιτυχία».

Classter / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top