skip to Main Content

Όμικρον: Εκλεπτυσμένες γεύσεις δίπλα στο τζάκι – Ένα elegant εστιατόριο στα Βόρεια Προάστια

Είναι από τα πιο καλαίσθητα εστιατόρια και από τους πιο δημοφιλείς γαστρονομικούς προορισμούς των βορείων προαστίων. Το εστιατόριο Όμικρον στην Νέα Κηφισιά ξεχωρίζει για την ιδιαιτέρως δημιουργική κουζίνα, γεγονός που επιβραβεύθηκε για ακόμη μία φορά το 2018 που έλαβε το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Το Όμικρον φέρει την υπογραφή των δημιουργών και ιδιοκτητών του Ομίλου Καστελόριζο και παράλληλα με τις εκλεκτές, άρτια συνδυασμένες και ελαφριές γεύσεις, διακρίνεται και για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και τη διακόσμησή του.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος σε δύο επίπεδα και έναν ιδιαίτερα μεγάλο κήπο. Η διακόσμηση αποτελεί ένα συνδυασμό μοντέρνας πολυτέλειας και κομψής απλότητας.

Το όνομα του εστιατορίου αποτυπώνεται στο μυαλό του επισκέπτη ακόμα και από τους πολυάριθμους χρυσούς κύκλους που είναι τοποθετημένοι σε πολλές εκδοχές στο χώρο, σκορπώντας λεπτές λάμψεις. Με ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε ξενοδοχείο ευρωπαϊκής μητρόπολης και έχοντας ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα ασιατικού πολιτισμού, ισορροπεί μεταξύ λεπτών αντιθέσεων, δίνοντας ως αποτέλεσμα έναν αληθινά elegant χώρο.

Στο Όμικρον θα ζήσετε την εμπειρία της αληθινής κουζίνας, απολαμβάνοντας την γευστική πανδαισία δίπλα στο τζάκι που θα συνοδεύει το δείπνο ή το γεύμα σας.

Το μενού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τσιγαρέλι με χόρτα και καλαμάρι, χταπόδι καρπάτσο με πέρλες βαλσάμικου και αγουρίδας με λάδι τρούφας, ελληνική σαλάτα με κους κους και μους φέτας, μυλοκόπι με τσορίθο και υφές από φασόλια, παπαρδέλες με σαμπαγιόν αυγού και γραβιέρας με πέρλες αχινού, ενώ για επιδόρπιο, ετοιμαστείτε για μία τριλογία σοκολάτας με σορμπέ φρούτα του δάσους ή σουφλέ άσπρης σοκολάτας με κουρκουμά και πορτοκάλι.

 

 

 

 

 

 

Όμικρον
Δρόσου 1 & Αίγλης 29, Νέα Κηφισιά
Τηλ.: 2106202475-6

Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top