skip to Main Content

«Ostra Menalon Luxury Suites»: Αυτόνομες σουίτες, μοναδική θέα στο μυθικό βουνό του Μαινάλου & αμέτρητες δραστηριότητες στο χιόνι

Στην σκιά των ελάτων του μυθικού βουνού, στο Μαίναλο, το «Ostra Menalon Luxury Suites» σας φέρνει σε επαφή με την μαγευτική Αρκαδική φύση. Δεν χρειάζεται πραγματικά να ζητήσει κανείς τίποτε άλλο από το να βρίσκεται σε ένα τέτοιο φυσικό τοπίο και να περνάει λίγες στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με πολυτέλεια.

Το «OSTRA Menalon Luxury Suites» στον Άνω Καρδαρά – Λεβίδι Αρκαδίας, δημιουργήθηκε για να προσφέρει φιλοξενία και εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Γι’ αυτό και διαθέτει κατοικίες-σουίτες που μπορούμε να διαλέξουμε ανάλογα με τη διάθεση μας. Προτιμάτε να νιώσετε σαν βασιλιάς; Τότε η αριστοκρατική Σμαραγδί είναι αυτή που ψάχνετε. Από την άλλη θα βρείτε τη Θαλασσί και τη Βανίλια σαν πιο ανάλαφρες, αρχοντικές η Πορφυρή και η Καστανή και ιδιαίτερες η Λεβάντα και η Μελί. Όλες τους όμως έντονα ατμοσφαιρικές και πολυτελείς.

Οι σουίτες είναι αυτόνομες και πλήρως εξοπλισμένες, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διακόσμηση που περιλαμβάνει έπιπλα αντίκες. Οι σουίτες διαθέτουν κουζίνα, τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, δορυφορική TV, δωρεάν WiFi, χρηματοκιβώτιο, λουτρό-jacuzzi και όλα όσα χρειάζεται κανείς για να δημιουργήσει το δικό του πρωινό.

Το «OSTRA Menalon Luxury Suites» βρίσκεται μόλις επτά χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Οστρακίνα στο Μαίναλο και προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το χιόνι με πολύ δράση.

Τα αρκαδικά βουνά, εκτός από σκι, είναι ιδανικά για πεζοπορικές διαδρομές (μονοπάτι Ε4), ποδηλασία, αλλά και για δραστηριότητες στους ποταμούς Λούσιο και Αλφειό.

Το «OSTRA Menalon Luxury Suites» βάζει στόχο να γίνει ένας χώρος δικός σας, που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές!

 

 

 

 

 

OSTRA Menalon Luxury Suites

Διεύθυνση: Λεβίδι
Άνω Καρδαράς, Ελλάδα, 220 02
Τηλέφωνο: 27960 22743, 6977 286811
Fax: 2710 241485
E-mail: info@ostra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top