skip to Main Content

Made in Greece τα Queen Calliope: Η διάσημη φωτογράφος βάζει την σφραγίδα της στα ωραιότερα πανωφόρια & αξεσουάρ (φωτό)

Από την Τατιάνα Μπλάτνικ, μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου, δεν είναι λίγες οι διάσημες που λατρεύουν το Queen Calliope και τις φανταστικές δημιουργίες του.

 

Πανωφόρια του ονείρου,φορέματα, περίτεχνα κολιέ, παπούτσια και δαχτυλίδια, είναι μόνο μερικά από τα όσα θα βρει κανείς στις συλλογές του made in Greece brand.

 

 

 

Δημιουργός του η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα φωτογράφος Καλλιόπη Καρβούνη που ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία ως συντάκτρια μόδας στο Condé Nast Italy, στο Μιλάνο, όταν την «ανακάλυψε» η θρυλική Ιταλίδα fashion editor Franca Sozzani, η οποία πίστεψε σε αυτήν και της έδωσε την ευκαιρία και την ελευθερία να δημιουργήσει.

Στα μέσα της δεκαετίας μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου έζησε για είκοσι πέντε χρόνια, μια πόλη που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκεί, ξεκίνησε την καριέρα της ως φωτογράφος δουλεύοντας για διεθνείς εκδόσεις και σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Η αγάπη και η λαχτάρα της για τη γενέτειρά της, την Ελλάδα την ενέπνευσε τα δύο βιβλία φωτογραφίας της, τις Παραδοσιακές Ελληνικές Στολές και τα Παιδιά του Φωτός.

 

 

 

 

Τα ταξίδια της την ενέπνευσαν να εκφραστεί με δημιουργικούς τρόπους, όχι μόνο μέσα από το φακό της, αλλά, φτιάχνοντας καφτάνια, φορέματα, μπλουζάκια, τσάντες, κοσμήματα στο δικό της μοναδικό στυλ, τα οποία και μοιράζεται πλέον με όλους εμάς.

Τα έθνικ looks είναι οι κύριες πηγές έμπνευσης για την Καλλιόπη Καρβούνη.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δημιουργίες του made in Greece brand Queen Calliope στο queencalliope.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top