skip to Main Content

Tudor Hall: H πολυτέλεια στην Αθήνα με θέα χωρίς όρια στην Ακρόπολη

Στο Tudor Hall κυριαρχούν πιάτα που συνδυάζουν τη σύγχρονη κουζίνα με επιλογές που παραπέμπουν στην ελληνική παράδοση. Με μοναδική νεοκλασική διακόσμηση και απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη αφήνει το δικό του στίγμα στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ταξίδι σε γεύσεις, αρώματα και χρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις και καταπλήσσουν τους ουρανίσκους και των πιο απαιτητικών.

Το εστιατόριο Tudor Hall βρίσκεται στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George Athens και διαθέτει μοναδική νεοκλασική διακόσμηση και απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη, προσφέροντας σύγχρονη ελληνική κουζίνα και αυθεντικά κοκτέιλ.

Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων λαχανικών και πρώτων υλών, που ακολουθούν την κάθε εποχή. Έτσι ο κατάλογος του εστιατορίου ανανεώνεται διαρκώς έχοντας σκοπό να φέρνει στο τραπέζι των θαμώνων τα καλύτερα, φυσικά προïόντα της κάθε εποχής.

Υπεύθυνος για το μενού είναι ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και του απόλυτου ταξιδιού γεύσεων. Ως σεφ de cuisine ο Αλέξανδρος Κοσκινάς κάνει τα μαγικά του χαρίζοντας στο «Tudor Hall» μια αξιοζήλευτη θέση ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.  Ενδιαφέρουσα επίσης είναι η πλούσια λίστα από ελληνικά κρασιά που έχει επιμεληθεί ο sommelier του ξενοδοχείου, Ευάγγελος Ψωφίδης.

Ο ατρόμητος συνδυασμός κουζίνας, αίσθητικής του χώρου και τοποθεσίας κάνει το Tudor Hall ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια της Αθήνας, που καταφέρνει να προσελκύει τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων είτε είναι Έλληνες είτε τουρίστες της Αθήνας.

Είναι σίγουρα μία από τις επιλογές που οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας για μία πιο ιδιαίτερη έξοδό μας. Παρότι δεν είναι φθηνό αξίζει να το βάλουμε στη λίστα μας, καθώς οι τιμές του είναι δικαιολογημένες στον απόλυτο βαθμό!

 

 

 

 

 

Εστιατόριο Tudor Hall, Αθήνα
Βασιλέως Γεωργίου 3 Α – Ξενοδοχείο King George Athens
Τηλ. 2103330265, 2103222210
E-mail: info.gb@starwoodhotels.com

Website / Facebook / Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top