skip to Main Content

Διεθνές διαβατήριο για την ελληνική γαστρονομία από τον γαλλικό οδηγό Gault Millau – Δυναμικός ο Στέλιος Γρηγοριάδης (Φωτό-βίντεο)

Σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη στη Γαλλική πρεσβεία που έφερε κοντά όλο τον κόσμο της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής αλλά και όλους  τους επώνυμους λάτρεις του καλού φαγητού, ο Gault & Millau ανακοίνωσε επισήμως την άφιξη του στην χώρα μας.

Στέλιος Γρηγοριάδης – Ειρήνη Νικολοπούλου

Ειρήνη Νικολοπούλου-Come de Cherisey- Αλεξία Κουλούρη- Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Σύσσωμο το eirinika.gr και το Made in Greece News, παραβρέθηκε στην άψογα διοργανωμένη εκδήλωση.

Christophe Chantepy- Come de Cherisey-Στέλιος Γρηγοριάδης – Γιώργος Γρηγοριάδης 

Εκεί η δημοσιογράφος και εκδότης του eirinika.gr και του Made in Greece News Ειρήνη Νικολοπούλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Προέδρο του Gault & Millau International, Come de Cherisey τον CEO του Gault & Millau Greece, Στέλιο Γρηγοριάδη, αλλά και με διάσημους  Έλληνες σεφ που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως η Ντίνα Νικολάου και ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ειρήνη Νικολοπούλου- Στέλιος Παρλιάρος

Η υψηλή γαστρονομία είναι πολιτισμός και αυτό αναδείχθηκε άψογα σε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Come de Cherisey – Στέλιος Παρλιάρος- Ντίνα Νικολάου

Ο γαστρονομικός οδηγός Gault Millau στη Γαλλία υπάρχει από το 1965. Μετράει δηλαδή 53 χρόνια παρουσίας

Δημιουργήθηκε από τους Henri Gault και Christian Millau κριτικούς γεύσης και εστιατορίων που θέλησαν να δώσουν την έμφαση στην ποιότητα του φαγητού.


Αλεξία Κουλούρη- Μαρία Εκμεκτσίογλου – Ειρήνη Νικολοπούλου

Ο οδηγός Gault & Millau θεωρείται ένας από τους δύο πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως οδηγούς εστιατορίων και βρίσκεται σε 18 χώρες. Για την Ελλάδα πρόεδρος θα είναι ο κ. Στέλιος Γρηγοριάδης.

Τη ξεχωριστή εκδήλωση άνοιξε ο Γάλλος Πρέσβης Christophe Chantepy ενώ ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Gault & Millau International, Come de Cherisey αλλά και του CEO του Gault & Millau Greece, Στέλιου Γρηγοριάδη.

Η ομιλία του Στέλιου Γρηγοριάδη

Η επιτυχία της startup Be Foo που ξεκίνησε στην Γαλλία μέσα από την προσπάθεια του Στέλιου Γρηγοριάδη να προωθήσει την υγιεινή & σωστή διατροφή τον έβαλε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Προέδρος του Gault & Millau International, Come de Cherisey και ο CEO του Gault & Millau Greece, Στέλιος Γρηγοριάδης

Το πάθος και η αγάπη του για το ποιοτικό φαγητό έπεισαν τον θεσμό να τον εμπιστευτεί και έτσι η Gault & Millau στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός.

Ντίνα Νικολάου και Στέλιος Γρηγοριάδης

Ο Πρόεδρος του Gault & Millau Greece έκλεισε την ομιλία του με την υπόσχεση ότι η ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της θα ταξιδέψουν μέσα από το διεθνές δίκτυο του Gault & Millau και η χώρα μας θα μπει στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ειρήνη Νικολοπούλου

Οι Έλληνες σεφ με τον Γάλλο Πρέσβη Christophe Chantepy, τον Προέδρο του Gault & Millau International, Come de Cherisey και τον CEO του Gault & Millau Greece 

Ο Στέλιος Παρλιάρος

Ειρήνη Νικολοπούλου- Ιάκωβος Γκόγκουα- Αλεξία Κουλούρη​​​​​​​

Προσωπικότητες όπως ο Γάλλος γευσιγνώστης & δημοσιογράφος Sebastien Ripari, o Ηλίας Μαμαλάκης, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Ντίνα Νικολάου και ο Δημήτρης Κατριβέσης μίλησαν για την αγάπη τους στην ελληνική κουζίνα και στα προϊόντα της και καλωσόρισαν τον θεσμό στον τόπο μας. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου- Βλάσης Χολέβας- Ειρήνη Νικολοπούλου- Χριστίνα Λαμπίρη

Η Ειρήνη Νικολοπούλου με διάσημους Έλληνες σεφ και τον Στέλιο Γρηγοριάδη

Στη δεξίωση έδωσαν σημαντικά πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου, της γαστρονομίας, της δημοσιογραφίας, της τέχνης, και της μόδας.

Ιάκωβος Γκόγκουα, Ειρήνη Πιτσόλη, Γιάννης Βίτσας,Ειρήνη Νικολοπούλου, Σίσσυ Κατσούδα, Χριστίνα Λαμπίρη, Αλεξία Κουλούρη.

​​​​​​​

Ντίνα Νικολάου- Στέλιος Παρλιάρος

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους, η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη, η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο σχεδιαστής μόδας Πάρης Βαλταδώρος, η διεθνής σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με τον σύζυγο της μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη, ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα, η δημοσιογράφος Έμμη Λιβανίου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, η δημοσιογράφος και συντάκτης του eirinika.grΕιρήνη Πιτσόλη και πολλοί ακόμα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top