skip to Main Content

Η Μισέλ Ομπάμα το ελληνικό σουβλάκι και η δημόσια επιστολή ύμνος ! -Δοκίμασε και…. ξετρελάθηκε (ΦΩΤΟ)

Η Μισέλ Ομπάμα , είναι γνωστό ότι τρέφει φιλικά αισθήματα προς την Ελλάδα όπως άλλωστε και ο σύζυγος της ο πρώην πρόεδρος των Η.ΠΑ. Μπάρακ Ομπάμα.

 

The trifecta: 🌯+🥗+🍟=👍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Souvla (@souvlasf) στις

Επίσης είναι γνωστό ότι η πρώην κυρία των ΗΠΑ είναι λάτρης του καλού φαγητού. Ήταν όμως μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μας, η κυρία Ομπάμα να ξετρελαθεί τόσο με το ελληνικό σουβλάκι που να το αποθεώσει σε δημόσια ευχαριστήρια επιστολή που έκανε το γύρο του κόσμου.

Η  κυρία Ομπάμα απόλαυσε ελληνικά εδέσματα στο ελληνικό εστιατόριο Souvla στο Σαν Φρανσίσκο στην πρόσφατη πτήση της από το Σαν Φρανσίσκο στην Ουάσινγκτον και  της άρεσαν τόσο πολύ που αποφάσισε να ευχαριστήσει δημόσια το εστιατόριο με επιστολή.


“Θέλησα να γράψω και να σας ευχαριστήσω για όλο το γευστικό φαγητό που μας προμηθεύσατε στην πτήση μας πίσω στην Ουάσινγκτον. Tα πάντα ήταν εξαιρετικά και έκαναν τη μεγάλη σε διάρκεια πτήση μας πολύ πιο διασκεδαστική. Η υποστήριξή από ανθρώπους σαν εσάς είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και σημαίνει τόσο πολλά για μένα και τον Μπαράκ. Ακόμη μία φορά, σας ευχαριστώ για το υπέροχο γεύμα. Ειλικρινά δική σας, Μισέλ Ομπάμα”

 

 

Η Μισέλ Ομπάμα δεν σταμάτησε εκεί , θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες και στον  ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Souvla, Charles Bililies, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Instagram του.

 

Yes We Did #honored

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charles Bililies (@cbililies) στις

Μάλιστα σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα, η Μισέλ ανέφερε πως ήθελε να φάει από το συγκεκριμένο εστιατόριο και όχι από την σεφ της που της ετοίμαζε πάντα συγκεκριμένα γεύματα κατά την διάρκεια των πτήσεών της.

 

Back at it again with the salads and sandwiches 🇬🇷🥗🌯!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Souvla (@souvlasf) στις

 

Η Μισέλ είχε πει στο προσωπικό να προμηθευτεί σχεδόν τα πάντα από το μαγαζί, όπως αναφέρει η Daily Mail. Από αρνί, μέχρι πατάτες, ελληνική σαλάτα, σάντουιτς, κρέας στην σούβλα και ελληνικό γιαούρτι.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Souvla, άνοιξε τον Απρίλιο του 2014. Ακολούθησαν το 2016, άλλα δύο καταστήματα στις οδούς Divisadero Street και Valencia Street  αντίστοιχα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top