skip to Main Content

Οι Ελληνίδες που ανταποκρίθηκαν στην καλοκαιρινή ασπρόμαυρη πρόκληση: Κεφαλογιάννη, Δούκα, Μπακοδήμου, Νικολοπούλου (φωτό)

Μετά τις Αμερικανίδες σταρς του Hollywood πολλές ήταν και οι Ελληνίδες – διάσημες και μη – κυρίες που έσπευσαν να λάβουν μέρος στο νέο ασπρόμαυρο challenge του instagram.

Διαβάστε επίσης: Όλο το Hollywood σε άσπρο – μαύρο: Lopez, Stone, Theron, Aniston, Beckham, Hurley, Portman, Moore απάντησαν στην πρόκληση (φωτό)

Με σύνθημα “women supporting women”, ηθοποιοί, πολιτικοί, τραγουδίστριες και δημοσιογράφοι ανέβασαν black and white selfies με στόχο να περάσουν το μήνυμα για ενθάρρυνση και υποστήριξη από γυναίκα σε γυναίκα.

Τα timelines γέμισαν καλαίσθητες πόζες κυριών που προκλήθηκαν από φίλες τους, ώστε να δηλώσουν την στήριξή τους στη γυναίκα γενικά, καθώς και την εκτίμησή τους στις γυναίκες της δικής τους ζωής.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Ειρήνη Νικολοπούλου, η Μαρία Μπακοδήμου, η Ζέτα Δούκα, η Νάντια Κοντογεώργη, η Σοφία Καρβέλα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ρούλα Ρέβη και πολλές άλλες ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση.

Διαβάστε επίσης: «Γα@@@@νη σκύλα» αποκάλεσε βουλευτής την νεαρότερη Αμερικανίδα συνάδελφό του – Η «ιστορική» απάντησή της (φωτό – βίντεο)

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η Cristine Abram, ειδική στις δημόσιες σχέσεις και influencer, στους New York Times, το βίντεο της Alexandria Ocasio-Cortez, η οποία κατήγγειλε την ρατσιστική σε βάρος της συμπεριφορά του συναδέλφου της, Ted Yoho, στη Βουλή των Αντιπροσώπων, είναι πιθανό να ήταν εκείνο που οδήγησε σε “έκρηξη” μηνυμάτων στήριξης των γυναικών στα social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top