skip to Main Content

Οι καλύτεροι Έλληνες ιστιοπλόοι στον Ναυτ. Όμιλο Βουλιαγμένης & σε 135 χώρες με 1,3εκ τηλεθεατές

Ένα συναρπαστικό τριήμερο γεμάτο ιστιοπλοϊκή δράση ολοκληρώθηκε, με το καθιερωμένο Cocktail Party στον πρώτο σταθμό του Hellenic Match Racing Tour για το 2017, στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Εκλεκτοί καλεσμένοι και λαμπερές παρουσίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μεγάλο και τον μικρό τελικό και την τελετή απονομής μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο HMRT VIP Lounge αλλά και από το πολυτελές CATAMARAN, Lagoon 52 της Istion Yatching που ήταν αρόδο στον μοναδικό κόλπο του λαιμού της Βουλιαγμένης.

Παράλληλα, όλοι διασκέδασαν με την μουσική που επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά ο DJ Nick Zois, με το καταπληκτικό live των MCD & Soul Mama αλλά και το acoustic live session των MOKA Band.

Οι προσκεκλημένοι του HMRT VIP Lounge είχαν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική Virtual Reality εμπειρία surfing στο booth της Qatar Airways και να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια και δώρα Porche, Salty Bag και OneZipper.

Στα αγωνιστικά αποτελέσματα οι τρεις πρώτοι νικητές της χρονιάς είναι ο Ολυμπιονίκης του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και η Nespresso VMG Team, που ανέβηκαν για τέταρτη χρονιά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στη δεύτερη θέση βρέθηκε η δυναμική ER-LAC Τeam του Θοδωρή Τσουλφά και ακολούθησε η Νοrth Sails Ursa Minor του Σπύρου Βενετσιάνου.

Η κορυφαία ελληνική ιστιοπλοϊκή διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της με τους λάτρεις του αθλήματος για τις 16-18 Ιουνίου στο πανέμορφο νησί της Πάρου. Εκεί θα στηθεί το σκηνικό για την 2η κατά σειρά “ναυμαχία” της χρονιάς μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων του Hellenic Match Racing Tour 2017.

Info

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια διοργάνωση της ICARUS Sports σε συνεργασία με την Off the Record Consulting υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα καθώς και, στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μας.

Η εκδήλωση προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “Icarus Action” σε ΣΚΑΙ TV και COSMOTE TV και μέσω της πιο διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής για την ιστιοπλοΐα σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή “Inside Sailing” μεταδίδεται από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα σε 135 χώρες με περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top