skip to Main Content

Viagginews: Το ιταλικό ταξιδιωτικό site αποθεώνει την Ελλάδα – «Επισκεφθείτε την για φωτογραφίες που θα κάνουν θραύση» (εικόνα)

Το κορυφαίο ιταλικό τουριστικό site Viagginews αποθεώνει τη χώρα μας με ένα μοναδικό αφιέρωμα, στο οποίο χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως έναν από τους πιο cool προορισμούς για φωτογραφίες που θα σαρώσουν σε likes και σχόλια στα social media. 

Σε αυτό το κυριολεκτικά διθυραμβικό άρθρο, το Viagginews σημειώνει για την απίστευτη ομορφιά των ελληνικών τοπίων: «Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ένας από τους πιο cool ταξιδιωτικούς προορισμούς το 2019, για συναρπαστικές φωτογραφίες που θα κάνουν θραύση στο Instagram είναι η Ελλάδα. Τα τοπία αυτής της εξαιρετικής χώρας είναι πράγματι τα δημοφιλέστερα μεταξύ των travel bloggers και των influencer…

Πρώτα από όλα αξίζει σίγουρα να αναφερθεί η Αθήνα με την Ακρόπολή της, το λίκνο του αρχαίου και του σύγχρονου πολιτισμού. Κάθε φωτογραφία θα αποσπάσει πάρα πολλά likes. Το κάλλος του Παρθενώνα, αλλά και το πανόραμα της πόλης στο ηλιοβασίλεμα αποτυπώνονται μαγευτικά από τον φακό.

Μην ξεχνάτε και το μαργαριτάρι του Αιγαίου, τη Σαντορίνη, όπου μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα για το Instagram. Τα χαρακτηριστικά λευκά και γαλάζια σπιτάκια και τα ψαροχώρια με θέμα στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσα είναι εκ των ων ουκ άνευ για ταξίδια που θα κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

To ίδιο ισχύει προφανώς και για τη Μύκονο, που ανέκαθεν θεωρείτο ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους ταξιδιώτες που αποζητούν τη διασκέδαση και τα πάρτι. Σήμερα συγκαταλέγεται, όμως, και στους πιο cool προορισμούς με τα πανέμορφα, άξια να φωτογραφηθούν, τοπία της.

Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη Ζάκυνθο, με τη φημισμένη παραλία “Ναυάγιο” όπου εξώκειλε το 1980 ένα λαθρεμπορικό και έκτοτε είναι ένα από τα πιο όμορφο και πολυφωτογραφημένα τοπία ολόκληρου του πλανήτη».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top