skip to Main Content

Ένα εορταστικό ταξίδι αρωμάτων, γεύσεων, μουσικής & ξεχωριστών οικογενειακών στιγμών στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη σας βάζει στο πνεύμα των εορτών και υπόσχεται παραμυθένια Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά. Είτε ονειρεύεστε λαμπερά ρεβεγιόν στους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης, είτε στιγμές χαλάρωσης σε έναν υπέροχο χώρο ευεξίας βάζοντας στόχους για τη νέα χρονιά ή ακόμη και σύντομες αποδράσεις που θα σας βάλουν απευθείας στο κλίμα των ημερών, το ταξίδι για να ζήσετε την εμπειρία ξεκινά στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη. Φέτος, χαρίστε σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους ξεχωριστή λάμψη και μαγεία μέσα από προτάσεις και εορταστικά πακέτα που τα συνδυάζουν όλα.

Γιορτάζοντας στην καρδιά της Αθήνας

Το ξενοδοχείο Divani Caravel, από 1η Δεκεμβρίου, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, στο ολοκαίνουριο JuJu Bar & Restaurant, με signature Festive Cocktails & Bites. Εμπνευσμένα cocktails, με έντονα αρώματα και εκλεκτά αποστάγματα, συνοδευόμενα από γευστικά Bar Bites, αποτελούν την τέλεια αφορμή για γιορτινές, pre Christmas συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.

Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το JuJu Bar & Restaurant θα σας υποδεχτεί σε ένα trendy party όπου οι μουσικές επιλογές του DJ μας, μαζί με την συνοδεία σαξοφώνου είναι σίγουρο ότι θα σας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Επιλέξτε ανάμεσα στο μοντέρνο μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ μας ή απολαύστε τα signature cocktails μας με μοναδικά Bar Bites. Το JuJu Bar & Restaurant, υπόσχεται να σας χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες φαγητού και ψυχαγωγίας, σε ένα δικό του μαγικό σύμπαν, που το πραγματικό συναντά το ονειρώδες στην καρδιά της πόλης.

Η δεύτερη επιλογή που σας προτείνει το Divani Caravel είναι να υποδεχτείτε την καινούρια χρονιά θαυμάζοντας την μοναδική θέα της ολοφώτιστης Ακρόπολης, στην αίθουσα Horizon. Το πλούσιο εορταστικό μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ μας και η ζωντανή μουσική, θα σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ζήστε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο εορταστικό Brunch που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Οι πλούσιοι μπουφέδες και η ζωντανή μουσική είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την εμπειρία μοναδική.

Οι μικροί φίλοι, που θα επισκεφτούν το ξενοδοχείο, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, μέσα από δημιουργικά παιχνίδια, να γευτούν υπέροχα γλυκά από το Candy Station και να νιώσουν τη μαγεία των γιορτών. Σε συνεργασία με την εταιρεία Nannuka, θα σας περιμένουν στο Divani Caravel στις 24 & 31/12, από 18.00-22.00 αλλά και στις 25/12 & 01/01, από 12.30-16.30.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Με γιορτινή διάθεση, παραδοσιακές γεύσεις και τα αγαπημένα αρώματα των εορτών, οι λάτρεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα περάσουν αξέχαστα τις φετινές γιορτές με τις ξεχωριστές προτάσεις του Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το εστιατόριο Mythos by Divani σας προσκαλεί την Παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα εορταστικό ρεβεγιόν με πλούσιους μπουφέδες και ζωντανή μουσική που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο A+D Bar, θα σας περιμένει ένα μοντέρνο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, για την Παραμονή Χριστουγέννων και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις που έχει ετοιμάσει ο Σεφ είναι σίγουρο ότι θα είναι μία αξέχαστη βραδιά για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σας περιμένουν μοναδικές γεύσεις στους εορταστικούς μπουφέδες που έχει ετοιμάσει για εσάς ο σεφ σε συνοδεία με μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα σας περιμένουν υπέροχες προτάσεις του Σεφ στο Brunch, αλλά και ζωντανή μουσική, για το ξεκίνημα της καινούριας χρονιάς.

Τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν στην σκιά των Μετεώρων

Αν οι γιορτές για εσάς σημαίνουν απόδραση, εξορμήσεις στην φύση αλλά και οικογενειακή θαλπωρή, τότε το Ξενοδοχείο Divani Meteora αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο, ώστε να μείνετε μακριά από τα φώτα της πόλης, απολαμβάνοντας την ξεκούραση και την ηρεμία που θα βρείτε στο φιλόξενο περιβάλλον του.

Οι γιορτινές μέρες αποκτούν άλλο νόημα, με δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και οικογενειακές αποδράσεις στη μαγευτική & πλούσια φύση της εποχής.

Το ξενοδοχείο σας προσκαλεί να πάρετε μία γεύση της τοπικής κουλτούρας, μέσω των παρακάτω δραστηριοτήτων:
-Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Μετεώρων
-Ζήστε την εμπειρία ενός μαγευτικού ηλιοβασιλέματος στα Μετέωρα
-Επισκεφτείτε τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα
-Απολαύστε βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου
-Περπατήστε στη γραφική Παλιά Πόλη των Τρικάλων
-Επισκεφτείτε το Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα
-Οργανώστε Road Trip στο Περτούλι & τη Λίμνη Πλαστήρα

Το Divani Palace Larissa φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τους δικούς σας ανθρώπους

Ζήστε συναρπαστικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο ballroom του ξενοδοχείου, με μία ποικιλία εκλεκτών γεύσεων από το εορταστικό μας buffet και διασκεδάστε με τις μουσικές επιλογές του DJ.

Τα ειδικά πακέτα του Divani Palace Larissa απογειώνουν το εορταστικό κλίμα, για όσους θέλουν να συνδυάσουν πολυτελή διαμονή στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου με τις ιδιαίτερες γεύσεις που προτείνει ο σεφ καθώς και στιγμές χαλάρωσης στο spa του ξενοδοχείου.

Δώστε στην εταιρική σας εκδήλωση γιορτινό χαρακτήρα

Επιλέξτε ανάμεσα στους 4 μαγευτικούς χώρους και προσφέρετε στους συνεργάτες σας μία αξέχαστη εκδήλωση!
Το αισθησιακό JuJu Bar & Restaurant στο Divani Caravel, το ειδυλλιακό Acropolis Secret στο Divani Palace Acropolis, το ατμοσφαιρικό A&D Bar, αλλά και το εστιατόριο Mythos by Divani, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, μία ανάσα από τη θάλασσα, φορούν τα γιορτινά τους, για να υποδεχτούν εσάς και την ομάδα σας, για αξέχαστες εταιρικές εκδηλώσεις μέσα από μία επιλογή Cocktail Party, Set Menu & Buffet.
Τα ειδικά πακέτα συμπεριλαμβάνουν: Χριστουγεννιάτικο στολισμό του χώρου, ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξή σας, DJ για τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πρωτοτυπήστε με τα πιο όμορφα δώρα

Τα πιο αξέχαστα δώρα είναι αυτά που συνδέονται με την εμπειρία. Φέτος, επιλέξτε να ξεχωρίσετε στην καρδιά των δικών σας ανθρώπων με δώρα που συνδυάζουν πολυτέλεια, ξεκούραση και ευεξία μέσω των εορταστικών πακέτων χαλάρωσης και των gift vouchers για τα ξενοδοχεία Divani Caravel και Divani Apollon Palace & Thalasso.

Ο Όμιλος Διβάνη σας προσκαλεί στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για να γιορτάσετε την πιο αστραφτερή περίοδο του χρόνου μοναδικά, όπως μοναδικά γνωρίζουν να γιορτάζουν τα ξενοδοχεία του εδώ και 60 χρόνια.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.
Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο.

Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top