skip to Main Content

Για γυρίσματα στη Μύκονο η Λίντσεϊ Λόχαν – Κάνει τις χλιδάτες διακοπές της & την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο νησί ριάλιτι

Η Λίντσεϊ Λόχαν επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση μετέχοντας σε τηλεριάλι που γυρίζεται στη Μύκονο και θα μεταδοθεί από το δίκτυο MTV το 2019.

Ήδη, η 32χρονη ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του “Lohan Beach Club” και προβλήθηκε ένα απόσπασμά του που αφηγείται την επιχειρηματική της περιπέτεια στην Ελλάδα, ενώ η ίδια δηλώνει στους θαυμαστές της: “Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, MTV, Πηγαίνουμε Μύκονο”. Μετά από μια γρήγορη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις, η ηθοποιός αναφέρει: “Προσχώρησα στην οικογένεια του MTV… Ετοιμαστείτε!”

Η Λίντσεϊ Λόχαν με τους Dsquared στη Μύκονο

Η πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική καριέρα της Λόχαν καταστράφηκε έπειτα από μια σειρά νομικών προβλημάτων και κατάχρηση ουσιών. Η ιδιωτική της ζωή είχε γίνει ήδη σίριαλ που προκαλούσε αίσθηση εδώ και χρόνια… Χωρίς να προκαλεί έκπληξη, η Λίντσεϊ γυρνά νέο τηλεριάλιτι! Δέκα χρόνια μετά το “Living Lohan”, ένα τηλεριάλιτι για τη μητέρα και την αδελφή της ηθοποιού, που μεταδιδόταν το 2008 και 4 χρόνια μετά το “Lohan”, το οποίο την ακολουθούσε μετά τη θεραπεία αποτοξίνωσης, νέες περιπέτειες της “Lilo” αναμένεται να προβληθούν τηλεοπτικά.

Το MTV ανακοίνωσε ότι το “Lohan Beach Club” ακολουθεί την ηθοποιό, καθώς εργάζεται για να διευρύνει μια επιχείρηση που πρόσφατα άνοιξε στη Μύκονο η οποία περιλαμβάνει ένα νάιτκλαμπ και ένα εστιατόριο. Η Λόχαν ηγείται μιας ομάδας πρεσβευτών εμπορικών σημάτων που τη βοηθούν να αναπτύξει την επιχείρησή της.

Η Λόχαν υπήρξε κάποτε μια από τις πιο περιζήτητες νέες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αφότου πρωταγωνίστησε στο “The Parent Trap” και στο “Μean Girl”. Πήγε για αποτοξίνωση έξι φορές μεταξύ του 2007 και του 2013, μπαινόβγαινε στη φυλακή και στο δικαστήριο επανειλημμένα για αδικήματα, από κλοπή έως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κατοχή ναρκωτικών.

Η τελευταία της ταινία ήταν το χαμηλού προϋπολογισμού θρίλερ “The Canyos” (Αμαρτία) του 2013, μετά το οποίο μετακόμισε στο Λονδίνο και αργότερα στο Ντουμπάι. Εκτοτε, η μεγαλύτερη υποκριτική δουλειά της είναι η μαύρη κωμωδία της βρετανικής τηλεόρασης “Sick Note”, στην οποία έχει δεύτερο ρόλο στον δεύτερο κύκλο που άρχισε να προβάλλεται την περασμένη εβδομάδα.

Οι τηλεθεατές θα έχουν πρόσβαση VIP σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως και ένα βλέμμα από θέση παρατηρητή για τον τρόπο με τον οποίο μια νέα επιχειρηματίας ευημερεί και διοικεί την αυτοκρατορία της

Το beach club στη Μύκονο είναι η τρίτη επιχείρηση της Λόχαν στην Ελλάδα, μετά το κλαμπ που άνοιξε το 2016 στην Αθήνα και το Lohan Beach House που θα ανοίξει φέτος το καλοκαίρι.

Η Νίνα Ντίας, η πρόεδρος του MTV, πρόσθεσε: “Είμαστε κατενθουσιασμένοι που έχουμε έναν τόσο ενθουσιώδη και δημιουργικό συνέταιρο όσο η Λίντσεϊ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top