skip to Main Content

Η Ντίνα Νικολάου σε ένα νέο συναρπαστικό γαστρονομικό project αποκλειστικά για το 5αστερο Miraggio στην Χαλκιδική – Φώτο

Το νέο project του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa Resortπου βρίσκεται στο ακρωτήρι Κάνιστρο, στο Παλιούρι της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, ακούει στο όνομα Miraggio Brand Chef, και έχει ως κύριο στόχο τη προβολή και προώθηση της ελληνικής κουζίνας σε συνδυασμό πάντα με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της υψηλής γαστρονομίας.

Το Miraggio Brand Chef θα περιλαμβάνει την αποκλειστική δημιουργία νέων μενού με ποικιλία γεύσεων, υγιεινές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα, που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης υπό τις υποδείξεις της γνωστής σεφ Ντίνα Νικολάου. Η ίδια θα αναλάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και εποπτεία του προσωπικού καθώς ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα προσφέρεται στο Myrthia Thermal Spa το οποίο θα έχει ως βάση την ελληνική παραδοσιακή διατροφή.

Να σημειώσουμε, ότι το Miraggio Thermal Spa Resort, διαθέτει το μεγαλύτερο Spa στη Βόρεια Ελλάδα με την δική του ιαματική πηγή. Το πολύ-λειτουργικό θέρετρο ανήκει στην εταιρία Cronwell Hotels & Resorts – ξενοδοχειακή αλυσίδα που έχει υπό την διοίκησή της τέσσερα ξενοδοχεία στη Βόρεια Ελλάδα με πάνω από 600 δωμάτια. Τρία από αυτά βρίσκονται στη Χαλκιδική ενώ το τέταρτο ξενοδοχείο στην Ολυμπιακή Ριβιέρα, στην Πιερία.

Μαθήματα μαγειρικής

Τη νέα σεζόν οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν όλα τα μυστικά της υψηλής γαστρονομίας μέσα από μια σειρά μαθημάτων μαγειρικής που θα αποτελούνται από βίντεο, παρουσιάσεις και ποικίλες διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας.

Επίσης, στα πλαίσια του Miraggio Brand Chef έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις διεθνούς φήμης αστέρων της μαγειρικής, όπου οι πελάτες του πολυτελούς resort θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top