skip to Main Content

Και το hit της χρονιάς η Αστυπάλαια! 60% αύξηση στις αφίξεις είδε τον φετινό Ιούνιο

Ραγδαία αύξηση στις αφίξεις σημείωσε η Αστυπάλαια για το μήνα Ιούνιο, αγγίζοντας το ποσοστό του 60% συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2017. Αυτή η αύξηση σημαίνει ανάπτυξη για το νησί τόσο αναφορικά με την προσέλευση που γνωρίζει, όσο και με την επέκταση της τουριστικής περιόδου που, επίσης, αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου.

«Αν υπολογιστεί ο όγκος των προσεγγίσεων με ιδιωτικά σκάφη, κότερα και αεροπλάνα, πέρα από τα τακτικά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά δρομολόγια, είναι σαφές ότι η φετινή εικόνα ξεπερνάει κάθε προηγούμενο», σημειώνει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρία Καμπούρη και το αποδίδει «στη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουμε με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας και των επαγγελματιών του νησιού για την προσέγγιση των διεθνών αγορών με μελετημένες και μεθοδικές κινήσεις, σύμφωνα με το σχεδιασμό και της εταιρίας συμβούλων μας».

«Η θετική ενέργεια της Αστυπάλαιας, τώρα πλέον, καταγράφεται και σε αριθμούς και αυτό μας δικαιώνει για όσα σχεδιάσαμε και για όσα έχουμε προγραμματίσει για τη συνέχεια που πιστεύουμε ότι θα είναι εξίσου εντυπωσιακά με τα στοιχεία που σήμερα παρουσιάζουμε», κατέληξε η Αντιδήμαρχος του νησιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top