skip to Main Content

Made in Greece αυτή η μοναδική διεθνής φωτογράφιση με κεντρικό πρόσωπο την Ελληνίδα Ros Γεωργίου Έλληνα φωτογράφο & στυλίστα (ΦΩΤΟ)

Τέσσερα μεγάλα ονόματα ελληνικής καταγωγής , από το χώρο της  μόδας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια εντυπωσιακή φωτογράφηση 100% “Made in Greece”.

Ο διάσημος σε Αμερική και Ελλάδα για τα μοναδικά project του , φωτογράφος Christos Karantzolas,  ο αγαπημένος στυλίστας Νίκος Ευταξίας, ο διεθνής Έλληνας κομμωτής Μενέλαος Αλευράς και το διάσημο μοντέλο Ros Γεωργίου είναι τα κεντρικά πρόσωπα ενός ονειρικού αποτελέσματος.

Ο φωτογράφος Christos Karantzolas, φωτογράφησε την Ros Georgiou, με υπέροχα  φορέματα μεγάλων οίκων, όπως ο Calvin Klein, ο Roberto Cavalli και ο Loewe, για μια απόλυτα glam και γιορτινή παρουσίαση στο περιοδικό Schon Magazine. Η εντυπωσιακή φωτογράφηση έγινε στην China Town, στο Μανχάταν.

Το άψογο styling επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Νίκος Ευταξίας, ενώ τα υπέροχα χτενίσματα της Ros, είναι έργο του κομμωτή Μενέλαου Αλευρά, ο οποίος έχει μακρά λίστα διάσημων πελατών στη Νέα Υόρκη και συνεργάστηκε πολλές φορές με διάσημους φωτογράφους και μεγάλους οίκους μόδας. Το μακιγιάζ της Ros Γεωργίου στη φωτογράφηση επιμελήθηκε ο Robin Schoen

Ο Christos Karantzolas, γεννήθηκε στην Αθήνα, πριν τον κερδίσει η φωτογραφία, σπούδασε βιολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα ζει και εργάζεται στο Μανχάταν, όπου με το φακό του, δημιουργεί έργα σύγχρονης τέχνης στα οποία συναντιούνται το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον , το φαντασιακό και το πραγματικό , η αλήθεια και το παραμύθι. Ο γνωστός φωτογράφος συνεργάζεται με μεγάλα περιοδικά μόδας και έχει επιμεληθεί φωτογραφήσεις που άφησαν εποχή.

Ο ίδιος “συστήνοντας” τον εαυτό του λέει: Μεγάλωσα στην Αθήνα όπου στα παιδικά μου χρόνια μυήθηκα στον ελληνικό πολιτισμό και γαλουχήθηκα με το υπέροχο ελληνικό φως.  Το ταξίδι μου ως ενήλικας ξεκίνησε με τη μελέτη Βιολογίας και Χορού και μετά την ολοκλήρωση αυτών των απαιτητικών  σπουδών, ανακάλυψα τη φωτογραφία ως ένα νέο πεδίο που συνδύασε το σεβασμό μου  για την Επιστήμη και την ανάγκη μου για καλλιτεχνική έκφραση. Η Νέα Υόρκη είναι το νέο μου σπίτι. Είμαι ενθουσιασμένος και συνεχίζω να δουλεύω κάθε μέρα για να τηρήσω την υπόσχεση της συνεχούς δημιουργίας που έδωσα στον εαυτό μου.

Η Ροζάνα Γεωργίου (Ros Georgiou) γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαΐου του 1994, από Ολλανδή μητέρα και Έλληνα πατέρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

Αν και μόλις 21 ετών, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πιο περιζήτητων μοντέλων στο κόσμο. Έχει εμφανιστεί στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, όπως οι Ferre, Celine, Marni, Calvin Klein, Verscace, Dries Van Noten, Aquascutum, Jil Sander, και  Alexander McQueen και έχει γίνει εξώφυλλο στα γνωστότερα περιοδικά μόδας στον κόσμο.

Ο Νίκος Ευταξίας τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική.Ο στυλίστας που έγινε γνωστός μέσα από το «Fame Story» πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το πάθος του Μενέλαου Αλευρά   (Menelaos Alevras), για την κομμωτική ξεκίνησε από τα χρόνια που ζούσε στην Ελλάδα. Η γοητεία που ασκούσε πάνω του η επαναστατική βρετανική μόδα τον οδήγησε στο Λονδίνο  για να σπουδάσει στη θρυλική Vidal Sassoon Academy. Μετά το τέλος των σπουδών του μετακόμισε στο Παρίσι όπου με πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς κατάφερε να εδραιώσει τον εαυτό του στη λίστα με τους περιζήτητους κομμωτές γεγονός που του άνοιξε το δρόμο για τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Σήμερα ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη όπου συνεργάζεται με μεγάλους φωτογράφους και η δουλειά του κοσμεί τις σελίδες μεγάλων περιοδικών όπως η Vogue.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top