skip to Main Content

Ανδρέας Χρυσοστόμου: Ο Έλληνας νέος αντιπρόεδρος της CLIA Ευρώπης

O Ανδρέας Χρυσοστόμου είναι ο νέος αντιπρόεδρος Δημόσιων και Κυβερνητικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας, CLIA.

O κ. Χρυσοστόμου θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις επαφές με ευρωπαϊκά ιδρύματα και άλλους φορείς.

Θα είναι βασικό στέλεχος στην προώθηση του στρατηγικού οράματος της CLIA Ευρώπης και στη διαχείριση ρυθμιστικών ζητημάτων, νομικών υποθέσεων και δημόσιων υποθέσεων.

Θα πλαισιώνεται από ομάδα 4 ειδικών.

Ο κ. Χρυσοστόμου είναι επαγγελματίας στη βιομηχανία της ναυτιλίας, διαθέτει τίτλο MBA και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Νιουκάστλ με Bachelor Μηχανικής στη ναυπηγική.

Πριν μπει στην CLIA, ήταν Διευθυντής του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας, της Αρμόδιας Αρχής Ναυτιλιακών Υποθέσεων της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και Γενικός Διευθυντής στην Transmed Shipping.

Το 2011 βραβεύθηκε για την «Ξεχωριστή Συμβολή στη Βιώσιμη Ναυπηγική» και για «Ξεχωριστή Δημόσια Υπηρεσία» από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top