skip to Main Content

“Made in Greece” τα διαβατήρια Μπαγκλαντές – Θα εκτυπώνονται σε ελληνική εταιρεία

Το Μπαγκλαντές έγινε η 36η χώρα που προστίθεται στην αλυσίδα χωρών – συμπεριλαμβανομένων και πολλών ευρωπαϊκών – που εμπιστεύονται τη Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας για να παράξουν ταυτότητες, διαβατήρια και άλλα έγγραφα ασφαλείας με τα υψηλότερα standards ασφαλείας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για το Μπαγκλαντές, μετά από συμφωνία που υπογράφηκε με τη μητρική εταιρία Veridos GmbH, θα εκτυπωθούν 35 εκατομμύρια διαβατήρια στις εγκατάστασεις της Veridos Ματσούκης Α.Ε.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Veridos Ματσούκης Α.Ε. διαθέτει όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις ασφαλείας που τις επιτρέπουν να παράγει στην Ελλάδα διαβατήρια, ταυτότητες και κάθε λογής έγγραφα υψηλής ασφάλειας.

Μόλις πρόσφατα, τέθηκε σε λειτουργία και μια νέα μονάδα παραγωγής με υπερσύγχρονα μηχανήματα μετά από επένδυση 35 εκατομμύριων ευρώ, με την οποία η εταιρία αύξησε θεαματικά τις δυνατότητες παραγωγής με τα υψηλότερα standards ασφαλείας και με τεχνολογία (laser engraving) αιχμής.

«Είμαστε η μοναδική ιδιωτική εταιρία που παράγουμε εδώ στην Ελλάδα ταυτότητες, διαβατήρια και κάθε είδους έγγραφα ασφαλείας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο αφ’ ενός στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και αφ’ετέρου στην ασφάλεια των πολιτών. Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εκατομμύρια πολίτες απ’ όλο τον κόσμο έχουν ταυτότητες και διαβατήρια “made in Greece” δήλωσε σχετικά ο Ευθύμιος Ματσούκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας,

Σχετικά με την Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας

H Veridos Ματσούκης Α.Ε. είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Veridos GmbH με έδρα τη Γερμανία και της Ματσούκης Γραφικές Τέχνες Α.Ε., που ιδρύθηκε το 2007 και κατέχει ηγετική θέση στη βιομηχανία εκτυπώσεων ασφαλείας πολλών δεκαετιών. Η Veridos GmbH αποτελεί μια κοινοπραξία μεταξύ της Giesecke + Devrient GmbH και της Bundesdruckerei GmbH, των δύο μεγαλύτερων Γερμανών παρόχων τεχνολογιών υψηλής ασφαλείας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top