skip to Main Content

Με συγκίνηση & τη νέα γενιά πλάι μου παρέλαβα το Bronze Award για το νέο site Madeingreece.news- Digital Media Awards 2018

Στη χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Digital Media Awards (DIME), που έγινε στον Ιππόδρομο Αθηνών, επιβραβεύθηκαν οι καλύτερες ιστοσελίδες, αλλά κι οι κορυφαίοι στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Το σάιτ madeingreece.news, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει κι έτσι τιμήθηκε με το Bronze Award στην κατηγορία «New Entry».

Η δημιουργός του madeingreece.news και δημοσιογράφος, Ειρήνη Νικολοπούλου, με μια ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε όλους εκείνους που στήριξαν το εγχείρημά της, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Βραβεύτηκε το νέο μου site www.madeingreece.news, απόψε, στην κατηγορία New Entry με Bronze Digital Media Award 2018 @ digitalmedia. Τη μεγάλη μου χαρά της επιβράβευσης κόπων μιάς ζωής αλλά και ονείρου και πάθους για την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας μοιράστηκα με την κόρη μου και τις ανιψιές μου και νοερά με όλη τη νέα γενειά της Ελλάδας. Το βραβείο αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που με το μυαλό ή με τα χέρια τoυς καινοτομούν σε χαλεπούς καιρούς για την Ελλάδα, ή μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό Το αφιερώνω στη Μαίρη Κατράντζου, στη Νία Βαρντάλος, στον Παντελή Ξανθίδη που ονειρεύεται την Ελλάδα της ρομποτικής με υποτροφία στην Αμερική, στους start ups Έλληνες doers που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στα ωραία τα μεγάλα και τα αληθινά που ξεκίνησαν».

Δείτε την πλήρη ανάρτηση της Ειρήνης Νικολοπούλου:

Bραβεύτηκε το νέο μου site www.madeingreece.news απόψε στην κατηγορία new entry με Bronze Digital Media Award 2018@digitalmedia Την μεγάλη μου χαρά της επιβράβευσης κόπων μιάς ζωής αλλά και ονείρου και πάθους για την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας μοιράστηκα με την κόρη μου @elenatoupoyanni & τις ανηψιές μου @marvar27 @ivartsou και νοερά με όλη τη νέα γενιά της Ελλάδας Το βραβείο αφιερώνω σε ολους τους Ελληνες & τις Ελληνίδες που με το μυαλό η τα χέρια τoυς καινοτομούν σε χαλεπούς καιρούς γιά την Ελλάδα η μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό Το αφιερώνω στην @marykatrantzou @niavardalos στον Παντελή Ξανθίδη που ονειρεύεται την Ελλάδα της ρομποτικής με υποτροφία στην Αμερική στους start ups Ελληνες doers που με ενέπνευσαν να δημιουργήσω μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στα ωραία τα μεγάλα και τα αληθινά που ξεκίνησαν @apivita @korres.athens @sophia.enjoythinking.live @sophie_deloudi @zeusndione @ancientgreeksandals @ladolea @greencolagr @epsagreece @aegeanairlines @costanavarino @elina.psimitis_photography η συνεχίζουν παράδοση Πολλά ευχαριστώ στη @harry.lykidis γιά την γραφιστική επιμέλεια την @mindseed.grπου σχεδίασε το madeingreece.news την @nantiantsτον @kolovito8 την Ειρήνη Πιτσόλη γιά την δημοσιογραφική τους συμβολή Την @cosmote_greece που πρώτη απο όλους το στήριξε !!!! #digitalmediaawards2018#digitalmediaawards2018 #thankyoumylord #happyday #madeingreecenews #greekminds#greekinitiative#ibelieveingreeks#dreamcometrue#lovegreece#bravogreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

Την Τρίτη 12 Ιουνίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2018,τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

H μεγάλη συμμετοχή, η οποία παρουσίασε αύξηση για 5η συνεχή χρονιά,και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, επιβεβαίωσαν την ανάγκη της αγοράς του Digital  για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Στην τελετή απονομής, η οποία ξεκίνησε με ένα sync mapping dance act με τίτλο «Project Altius» και με τον παρουσιαστή Παναγιώτη Χατζηδάκη να μεταδίδει live την έναρξη μέσω Facebook, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τα Μεγάλα Βραβεία, το Digital Publication of the Year, το οποίο απέσπασε το gazzetta.gr, και το Digital Agency of the Year, το οποίο απέσπασε η εταιρεία Tempo OMD Hellas.

Τα 4 Platinum βραβεία απέσπασαν οι: DPG Digital Media, Wedia & Reader.gr, Wind & Digital Minds και Tempo OMD Hellas.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Helen Konstantopoulos, στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στον εντυπωσιακό αριθμό υποψηφιοτήτων, στην πολυπληθή Κριτική Επιτροπή που έφτασε τους 29 experts των Digital Media και στον έντονο ανταγωνισμό. Χαρακτηριστικά, η Helen Konstantopoulos, δήλωσε για την ποιότητα και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων:«The mojo is back».

Χορηγός των βραβείων είναι η Project Agora, Χορηγός Venue ο Ιππόδρομος Αθηνών, Μαρκόπουλο,  Χορηγός ποτού η Metaxa και Υποστηρικτής η MAD Inmedia.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top